Στα τρία-πέντε Πηγάδια η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Στα τρία-πέντε Πηγάδια η Κέρκυρα

bet365

Την προετοιμασία της στη Νάουσα ξεκίνησε η Κέρκυρα, με τους Φαίακες να βρίσκονται στα τρία πέντε Πηγάδια όπου ενσωματώθηκε και ο Τουράμ.

Στο Naousa Resort στα τρια πεντε Πηγάδια κατέλυσε η Κέρκυρα από την Παρασκευή και ξεκίνησε άμεσα τις προπονήσεις στο πλαίσιο δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας.

Κάτω από ιδανικές κλιματικές συνθήκες το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις με έμφαση στη φυσική κατάσταση, την ενδυνάμωση και αερόβιες ασκήσεις και τις απογευματινές προπονήσεις όπου οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του κ. Σπανού κάνουν ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ενσωματώθηκε ο Τουράμ

Στην προετοιμασία στα τρία-πέντε Πηγάδια ενσωματώθηκε και ο Τουράμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που παρέμεινε στην Κέρκυρα, βρίσκεται στη Νάουσα όπου πλέον θα μπει σιγά σιγά στην προετοιμασία της ομάδας.

Για την ώρα δεν έχει περάσει εργομετρικά, μιας και δεν θέλουν στους «Φαίακες» να τον πιέσουν. Αυτό γιατί, ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος με το πρόβλημα στη μέση του και σε καμία περίπτωση οι νησιώτες δεν θέλουν να πιέσουν την κατάσταση. Τις επόμενες μέρες λοιπόν, αναμένεται να αρχίσει σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές και να περάσει κι από τα εργομετρικά τεστ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα