Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μυροφορίδης

Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μυροφορίδης

Gazzetta team
Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μυροφορίδης

bet365

Την θέση του τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα Πόντου ανέλαβε ο Παύλος Μυροφορίδης, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη και νυν του Απόλλωνα Πόντου ανέφερε: «Ήταν ένα θέμα 2 μηνών με τον Ηρακλή που όλοι ξέρουμε τι έγινε και τελειώνει εδώ. Τώρα είμαι στην ομάδα της Καλαμαριάς που έχει έντονο το ποντιακό στοιχείο και με εκφράζει. Άλλωστε έπαιζε στην ομάδα και ο αδερφός μου και ο ξάδερφος μου. Πλέον προχωράμε με πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Όταν κάποιος σε σέβεται, δεν γίνεται να αρνηθείς».

Θα σημειώσει ο Τραορέ το πρώτο γκολ της αναμέτρησης Μίντλεσμπρο - Σάντερλαντ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το πλάνο της επόμενης μέρας: «Δεν υπάρχει επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταφέρνεις πράγματα κάθε μέρα, να είσαι δημιουργικός και να προχωράς στο έργο σου. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Μπαλτίδη που με εμπιστεύτηκε. Το βάρος είναι πιο μεγάλο για μένα, καθώς κάθε φορά που αναλαμβάνω σύλλογο παίρνει και την άνοδο. Επιτυχία με ραβδάκια δεν έρχονται, τουλάχιστον σε μένα. Εγώ ξέρω τι θέλω και τι θα κάνω στην ομάδα. Ο καθένας θα αξιολογηθεί με τα δικά μου πιστεύω.

Δεν υπάρχει καθυστέρηση. Όταν μέχρι τώρα δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, πόσοι θα ανεβαίνουν από την κατηγορία τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για περαιτέρω. Εμείς θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στις 6 Αυγούστου. Μιλάω με τρεις προπονητές ήδη, αλλά κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω. Σ' αυτούς τους δύο μήνες έγιναν 2-3 συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Όταν σε μια ομάδα δεν υπάρχει οικονομικός παράγοντας για να βάλει τη βάση και να μην μπορώ να μην πάρω όποιον παίκτη θέλω, τότε δεν μπορώ να προχωρήσω. Όλο αυτό το διάστημα με προσέγγισαν έξι ομάδες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα