Έμεινε στα Χανιά ο Βρεττός

Gazzetta team
Έμεινε στα Χανιά ο Βρεττός

bet365

Παίκτης του ΑΟΧ Κισσαμικού θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Νίκος Βρεττός με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την συμφωνία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Βρεττό. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ, αλλά πλέον αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού είχε 22 συμμετοχές, 1 γκολ (ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου), 2 ασίστ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές με 1 ασίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για τη συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα μας ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Την πρώτη μου χρονιά στα Χανιά έκανα πολλούς φίλους και αγάπησα την ομάδα.

Πήγαμε πολύ καλά, κάναμε πολύ καλή χρονιά, πραγματικά δεν λείπει τίποτα από αυτή την ομάδα και δεν βρήκα κάποιο λόγο για να μη συνεχίσω. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή που έκανα και θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα