Απέκτησε τον Βούλγαρο Καρατσανάκοφ η Παναχαϊκή

Απέκτησε τον Βούλγαρο Καρατσανάκοφ η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Απέκτησε τον Βούλγαρο Καρατσανάκοφ η Παναχαϊκή

bet365

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την ενίσχυσή της η Παναχαϊκή με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Βούλγαρου μέσου Αντόν Καρατσανάκοφ.

Ημέρα μεταγραφικών κινήσεων η σημερινή για την Παναχαϊκή. Η αρχή για τους Πατρινούς έγινε με την απόκτηση του Αργεντίνου Ίσραελ Κολ και συνεχίστηκε με αυτή του Βούλγαρου μέσου Αντόν Καρατσανάκοφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Βούλγαρο Ποδοσφαιριστή, Αντόν Καρατσανάκοφ. O Αντόν Καρατσανάκοφ γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1992. Ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα την αγωνιστική σεζόν 2011/12 στην Pirin Blagoevgrad και για το 2011 -2014 αγωνίστηκε στην CSKA Sofia.

Την ποδοσφαιρική χρονιά 2015/16 αγωνίστηκε στην ρώσικη Ομάδα Baltika Kaliningrad και την βουλγαρική Slavia Sofia. Το 2016/17 πήρε μεταγραφή στην πολωνική Cravovia Krakow ενώ την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2017/18 αγωνίστηκε στην PFC Beroe Stara Zagora. Τέλος, έχει χριστεί Διεθνής συμμετέχοντας στην Εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας. Αντόν, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα