Με 300 οπαδούς η «πρώτη» της Παναχαϊκής (pics & vid)

Με 300 οπαδούς η «πρώτη» της Παναχαϊκής (pics & vid)

Gazzetta team
Με 300 οπαδούς η «πρώτη» της Παναχαϊκής (pics & vid)

bet365

Μπροστά σε 300 οπαδούς της που έδωσαν τον «τόνο», η Παναχαϊκή πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Με τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Καπούταγλης, Κολοβούρης) να δίνουν το «παρών» κανονικά και τους φίλους της στο πλευρό της, η ομάδα της Πάτρας συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά για τη σεζόν 2018/19 στο γήπεδο της Αγυιάς. Εκεί βρέθηκαν και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Πάρις Γεωργακόπουλος, ενώ απουσίαζε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης.

Εξάλλου, στην προπόνηση πήραν μέρος δύο ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν από την ομάδα νέων, οι Νίκος Νικολόπουλος και Ιάσων Σταυρόπουλος, ο Παναγιώτης Παπανικολάου από την Κ20 του Ολυμπιακού και ο γκολκίπερ Βαγγέλης Παντελίδης από τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Τη Δευτέρα (23/7) η αποστολή της Παναχαϊκής θ’ αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Κώστας Μπακαλάρος, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, δήλωσε:

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, μια νέα αρχή, τις προσεχείς ημέρες θα έρθουν και άλλοι παίκτες για να μας ενισχύσουν. Η αναδιάρθρωση μας καθυστέρησε λίγο, αλλά προχωράμε τη δουλειά μας. Αναμένουμε την πολιτεία για να καθοριστούν και οι στόχοι της ομάδας και τότε θα μιλήσουμε εκτενέστερα σε συνέντευξη τύπου. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην Αγυιά και εμείς γι΄αυτούς θα κάνουμε τα πάντα».

Δείτε βίντεο από την «πρώτη» των Πατρινών:

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα