Λεουτσάκος: «Θα έχουμε συνάντηση με τον Υπουργό»

Gazzetta team
Λεουτσάκος: «Θα έχουμε συνάντηση με τον Υπουργό»

bet365

Ο πρόεδρος της Football League μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Football League μίλησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος Fair Play Fm.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Εμείς στη συνάντηση που κάναμε με τον Υπουργό είχαμε συμφωνήσει σε αυτές τις προτάσεις από την στιγμή που οι ομάδες της κατηγορίας θα είναι βιώσιμες επειδή η κατηγορία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας. Τώρα, όμως δεν το βλέπω να προχωρά η συμφωνία. Εγώ θέλω να κάνω μια ένσταση σε όλα αυτά. Δεν έχουμε καθίσει ποτέ όλοι μαζί σε ένα τραπέζι για να συζητήσουμε. Να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Θα πρέπει, επίσης, να δούμε τι θα γίνει και με τη Γ' Εθνική. Δεν είναι μόνο η Super League και η Football League. Δεν γίνεται να συζητάμε ο καθένας ξεχωριστά».
Για τη Football League:
«Εμείς προχωράμε κανονικά με 16 ομάδες. Και είμαστε υποχρεωμένοι σαν διοίκηση να βρούμε χορηγίες. Ψάχνουμε ήδη κάποιες χορηγίες. Εάν δεν γίνει η αναδιάρθρωση, θα πρέπει να τρέξουμε. Έχουμε κάνει ήδη μια επαφή για μια χορηγία με την Tipbet και ελπίζουμε να προχωρήσει γρήγορα. Θα είναι καλό να υπάρχει μια στήριξη στις επαρχιακές ομάδες. Και έγινε μια συζήτηση σε πολύ καλό επίπεδο. Φυσικά θα μιλήσουμε και με την ΕΡΤ, με την οποία θέλουμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Ο υπουργός έχει πει ότι θα μας βοηθήσει με το θέμα της ΕΡΤ. Εγώ θέλω να πιστεύω πως θα γίνει η αναδιάρθρωση για να γίνουν βιώσιμες οι ομάδες της κατηγορίας».
Για την αναδιάρθρωση:
«Το αρχικό σχέδιο για την αναδιάρθρωση ήταν να ανεβαίνουν δυο από τη Football League και να υποβιβάζονται 6 από την πρώτη κατηγορία. Και ακριβώς εκεί είναι η διαφωνία με τη Super League. Δεν θέλουν να γίνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή. Και μετά από τη Football League θα υποβιβαστούν 4 ομάδες. Θα γίνει ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες, αλλά με αυξημένα έσοδα. Επιπλέον θα πρέπει να πω ότι εμάς η Super League μας χρωστάει περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ. Η Ελλάδα είναι το μόνο πρωτάθλημα που η πρώτη κατηγορία δεν βοηθά τις υπόλοιπες. Τις επόμενες μέρες θα γίνει μια συνάντηση και με τον Υπουργό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα