Πήρε Βέρτζο και Βουτσελά η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Πήρε Βέρτζο και Βουτσελά η Κέρκυρα

bet365

Ακόμα δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η Κέρκυρα, η οποία απέκτησε τον Άγγελο Βέρτζο και τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Βουτσινά.

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άγγελος Βέρτζος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κέρκυρα. Ο έμπειρος αμυντικός, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα όπου σε 33 συμμετοχές σημείωσε 2 τέρματα. Επίσης, οι «Φαίακες», ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Νίκου Βουτσελά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Βέρτζο και υπέγραψε συμβόλαιο για ενα χρόνο με την ομάδα μας. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι ενας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην Football League μετρώντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές όπου σημείωσε και 2 γκόλ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ο οποίος συνολικά μετράει 225 συμμετοχές και 7 γκόλ στην Football League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε τον νέο και πολλά υποσχόμενο 19χρονο τερματοφύλακα Νικόλαο Βουτσελά που έμεινε ελεύθερος απο τα Τρίκαλα και είναι Διεθνής στην Ομαδα Νέων όπου πέρυσι μέτρησε 3 συμμετοχές. Στο ρόστερ της ομάδας μας θα βρίσκεται για 3 χρόνια».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα