Συναντήθηκε με Football League ο Βασιλειάδη, διαφωνία στον αριθμό των ομάδων που θα προβιβάζονται

Συναντήθηκε με Football League ο Βασιλειάδη, διαφωνία στον αριθμό των ομάδων που θα προβιβάζονται

Συναντήθηκε με Football League ο Βασιλειάδη, διαφωνία στον αριθμό των ομάδων που θα προβιβάζονται

bet365

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο, στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Παρών και ο Κώστας Κατσουράνης από πλευράς Παναχαϊκής. Κάθετη η διοργανώτρια αρχή στον αριθμό των ομάδων που θα προβιβάζονται στη Superleague, τα «ξαναλένε» την επόμενη εβδομάδα.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν σχετικά με την εικόνα των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις αλλαγές που βρίσκονται στο «τραπέζι». Η Football League εξέφρασε την κάθετη θέση της περί των συλλόγων που θα προβιβάζονται στην πρώτη κατηγορία, αναφέροντας πως αυτές πρέπει να είναι τουλάχιστον δυο, που θα αντικαθίστανται από δυο που θα υποβιβάζονται.

Ιδανικά δε θα ήθελαν τρεις να ανεβαίνουν, έστω κι αν αυτό θεωρείται αδύνατον.

Εξάλλου, η ατζέντα περιελάμβανε αρκετά θέματα, με την Football League να ζητάει τη βοήθεια του υφυπουργού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τη συνδρομή της ΕΡΤ για τα επόμενα δυο χρόνια, για θέματα χορηγιών και άλλα. Εκεί ο Βασιλειάδης απάντησε πως θα προσπαθήσει όσο μπορεί.

Αναφορικά με την αναδιάρθρωση, έγινε κουβέντα για το κομμάτι της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο υφυπουργός υπογράμμισε πως όσο δεν υπάρχει εικόνα για τη Superleague, δεν μπορεί να μιλήσει για τη χαμηλότερη κατηγορία, που προβλέπεται να είναι ημιεπαγγελματική.

Από την πλευρά του, ο Λ. Λεουτσάκος είπε ότι στηρίζει την προσπάθεια του Βασιλειάδη και ενδεχομένως θα πρέπει να προγραμματιστεί και μια συνάντηση μεταξύ της Football League και της Superleague.

Η πλευρά της πρώτης εμφανίζεται πάντως κάθετη με τον αριθμό των ομάδων, θεωρώντας το κομβικό για τη συνέχιση της κουβέντας, αφού υπάρχει η πεποίθηση πως όλα τα υπόλοιπα μπορούν να επιλυθούν. Δεν παρέλειψε δε να εκφράσει την κατανόηση για τα προβλήματα της Superleague, αναφέροντας ωστόσο πως και η Football League είναι κατηγορία με ανάγκες, που κάνει τη δική της προσπάθεια. Εκ μέρους των ομάδων υπήρξε εκπροσώπηση όπως του Κώστα Κατσουράνη από την Παναχαϊκή.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξαναμιλήσουν οι δυο πλευρές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα