Oι νέοι του Αρη πρωταθλητές στην Football League

Gazzetta team
Oι νέοι του Αρη πρωταθλητές στην Football League

bet365

Οι «κίτρινοι» κατέκτησαν σήμερα τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Under 19 στη Football League
Η Under 19 του Αρη κατέκτησε σήμερα τον τίτλο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επικράτησε του Εργοτέλη με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε ισόπαλη 1-1, καθώς οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Καλλίδη, όμως οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 56' με τον Σαϊτάκη.
Ετσι τα πάντα κρίθηκαν από την άσπρη βούλα, εκεί όπου «μοιραίος» του Εργοτέλη ήταν ο Κεφαλούκος καθώς αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση της ομάδας του. Οι παίκτες του Αρη ευστόχησαν και στις 5 που ακολούθησαν και πήραν το τρόπαιο.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ
Μπουλγκουρίδης (Αρης): 1-0
Κεφαλούκος (Εργοτέλης): Αουτ
Δεληζάνος (Αρης): 2-0
Κουτεντάκης (Εργοτέλης): 2-1
Καλλίδης (Αρης): 3-1
Κουτσογιαννάκης (Εργοτέλης): 3-2
Ιωσηφίδης (Αρης): 4-2
Δουλγεράκης (Εργοτέλης): 4-3
Μπακούτσης (Αρης): 5-3
ΑΡΗΣ: Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπαγκαλιάνης (74' Μουρατίδης), Γιάντσιος, Παπαγεωργίου, Μπουλγκουρίδης, Ψωματάκης (107' Τράκας), Δουζδαμπάνης (70' Ιωσηφίδης), Καρβούνης (94' Χατζηπιρπιρίδης), Χατζηιγνατιάδης (87' Μπακούτσης).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κορνηλάκης, Λούσι (11' Μιφτάρι), Πλαϊτάκης, Κουτάντος (79' Κεφαλούκος), Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (108' Σαμπροβαλάκης), Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης (95' Μαυροειδής), Δουλγεράκης.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα