Συνεχίζει με Μπαξεβάνο ο Ηρακλής

Συνεχίζει με Μπαξεβάνο ο Ηρακλής

Gazzetta team
Συνεχίζει με Μπαξεβάνο ο Ηρακλής

bet365

Με ανακοίνωση, ο Ηρακλής ανανεώνει με τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ενώ όπως αναφέρει ο Τάσος Κατσαμπής παραμένει Γενικός Αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Σπύρο Μπαξεβάνο και για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, την επέκταση της συνεργασίας για το ίδιο διάστημα με τον γυμναστή Θάνο Κούρτογλου που αναλαμβάνει και χρέη βοηθού προπονητή, καθώς και την συνέχιση της συνεργασίας με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Τάσο Κατσαμπή.

Επίσης γίνεται γνωστό, πως «έκλεισε» το αθλητικό κέντρο 3-5 πηγάδια όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στις 19/8 με αντίπαλο την ομάδα της Ξάνθης.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας να σπεύσει άμεσα να προμηθευτεί κάρτες διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου μίας και αποτελεί την μοναδική πηγή εσόδων επί του παρόντος ώστε να τρέξουν οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα