Μυροφορίδης: «Αν δεν ήταν ο Καρυπίδης ο Αρης δεν θα ξεκινούσε»

Gazzetta team
Μυροφορίδης: «Αν δεν ήταν ο Καρυπίδης ο Αρης δεν θα ξεκινούσε»

bet365

Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για την παρουσία του στον Άρη, το πέρασμα από τον Ηρακλή αλλά και την επόμενη ημέρα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Metropolis 95.5:

«Είχαμε βγει για καφέ και την προηγούμενη μέρα παίζαμε (σ.σ ο Ηρακλής) με τον Ολυμπιακού Βόλου. Ο διαιτητής έχασε το φύλλο αγώνα και με ρωτάς τι έκανα. ''Ο άντρας μου είναι πιο καθαρός και από το χιόνι’’ είπε η γυναίκα μου και εκείνη τη στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο διαιτητής και με ρωτάει που είναι το φύλλο αγώνα. Εκείνη τη στιγμή, εσύ (σ.σ. Ραγκάτσης) με βάφτισες κάνοντας συσχετισμό με το μαύρο χιόνι και το επίθετό μου».

Αγγλία - Νιγηρία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για την δουλειά που έκανε ο πρόεδρος που είχε στον Εορδαϊκό: «Είχε γραφείο τελετών. Όταν χτυπούσε η καμπάνα κάποιοι δυστυχώς κλαίγανε, κάποιοι όμως πανηγυρίζανε. Αυτοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που ήξεραν πως την επόμενη μέρα θα πληρωθούν, γιατί έπαιρνε λεφτά ο πρόεδρος».

Για τον Βελλή: «Είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει στο ποδόσφαιρο, είναι κόσμημα. Ο άνθρωπος είναι ο πιο ρομαντικός που έχω συναντήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Για τον Παπαθανασάκη: «Δεν υπήρχε καμία σοβαρότητα, έπρεπε η ομάδα να στηριχθεί για δέκα χρόνια. Είτε μιλούσα με τοίχο είτε μιλούσα με τον Παπαθανασάκη ήταν το ίδιο. Ήταν δώρο Θεού όταν ήταν μακριά, έστελνε λεφτά αλλά δεν μπορούσα να συνεννοηθώ μαζί του».

Για τις διαφορές Μονεμβασιώτη-Βελλή: «Κύριοι και οι δύο τους στο οικονομικό. Ο Απόλλωνας έχει το κακό να σε κάνει να αισθάνεσαι δημόσιος υπάλληλος με την σιγουριά που σου δίνει. Ήταν επιλογή του Μονεμβασιώτη να διώξει τον Σπανό ενώ η ομάδα ήταν πρώτη και αήττητη. Δεν έφυγα γιατί αυτό που ξεκινάω θέλω να το τελειώνω».

Για τον Καρυπίδη και το καλοκαίρι που πήγε στον Αρη: «Αν δεν είχε το άνοιγμα από την προηγούμενη χρονιά, η φετινή χρονιά θα ήταν παραμυθένια. Μπορεί η προηγούμενη ομάδα να πήρε περισσότερα χρήματα από τη φετινή. Η φετινή ομάδα έπρεπε να βάλει πλάτη στην περσινή. Όταν πάω στις ομάδες πάω για να χρεωθώ τα λάθη μου. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον Καρυπίδη γιατί όταν έχεις το κουράγιο να διοικήσεις τον Αρη στη Γ Εθνική με μπάτζετ Α Εθνικής, τότε δεν μπορεί να μην είναι έξυπνος. Αν δεν ήταν ο Καρυπίδης ο Αρης δεν θα ξεκινούσε. Ο Αρης φέτος απαξίωσε την ομάδα του. Δεν ήταν εύκολη η άνοδος με τον Αρη, η πιο εύκολη άνοδος που πήρα ήταν με τον Ηρακλή. Mε τον Καρυπίδη συμφωνήσαμε για τον Σπανό για το κοινό καλό της ομάδας».

Για τον Σπανό: «Τον Σπανό του χρωστούσα κάτι από τον Ηρακλή. Όταν ήταν στην Παναχαϊκή μου έδειξε πως σέβεται τον αντίπαλο και ένιωσα πως του χρωστάω ένα πρωτάθλημα. Προτίμησα έναν προπονητή που να μην αρέσει στον κόσμο, να είναι σοβαρός και χωρίς να πουλήσει οπαδιλίκι από τη πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία μέρα. Ποτέ δεν καπελώνω τον προπονητή μου, εγώ τη σύνθεση της ομάδας μου την μαθαίνω στο γήπεδο».

Για την επιλογή των ποδοσφαιριστών: «Στους ποδοσφαιριστές που επιλέγω με νοιάζει να είναι νικητές. Δεν με νοιάζει αν μέσα στην βδομάδα πήγε στα μπουζούκια, αρκεί την Κυριακή να κερδίζει στο γήπεδο. Αν έχεις γατιά, όση ποιότητα και να έχουν τι να κάνεις».

Για τα αποδυτήρια: «Πρέπει να τα σέβεσαι. Οποιος δεν τα σέβεται είναι σαν να μην σέβεσαι το σπίτι σου».

Για το αν του κάνει τα χατίρια ο πρόεδρος, αν μπορεί να φέρει και εκείνος έναν παίκτη χωρίς να αρέσει στον ίδιο: «Φέρε μου τον Μέσι. Φέρε μου τον παίκτη που δεν θα μπορώ να του πω όχι».

Για το τι θα έκανε αν ήταν στο σκηνικό με τον Κομίνη: «Θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Δεν θα κατέβαινε καν ο Σαββίδης στο γήπεδο. Όταν ο διαιτητής αντιληφθεί ότι είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για αυτό το παιχνίδι, τότε οι αποφάσεις του είναι γρήγορες».

Για την επόμενη μέρα του ίδιου: «Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Φτάσαμε 1η Ιούνη και ομάδα εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης δεν γνωρίζει που θα παίξει. Ο Βασιλειάδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Του ζητήθηκε να πει δύο λόγια για μερικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου:

Για τον Αχιλλέα Μπέο: «Ξέρει μπάλα».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Τον θεωρώ ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στην Ελλάδα.

Για τον Καρυπίδη: «Αν δεν αδικήσει τον εαυτό του θα πάει πολύ ψηλά με τον Αρη, είναι μυρωδιάς από μπάλα».

Για τον Γιαλιά: «Είναι μάγκας αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο».

Για τον Γκώνια: «Μακράν ό,τι πιο εξελίξιμο μπορεί να υπάρχει στην Ελλάδα. Με αμούστακα που τον έχουν εικόνισμα στο δωμάτιο τους, μπορεί να κάνει καλά πράγματα».

Για τον Καλαϊτζίδη: «Είναι εξαιρετικός προπονητής. Είναι διαφορετικό να κάνει μια επένδυση η οικογένεια σου, σου βγάζει άλλα συναισθήματα».

Για τον Σωτήρη Αντωνίου: «Εχει όλα τα φόντα για να φτάσει στο πάνω ράφι. Με καλύτερους παίκτες μπορεί να κάνει καλά πράγματα».

Για τον Μπύρο: «Είναι αμαρτία από τον Θεό να φύγει από το ποδόσφαιρο».

Για τον Παπαθανασάκη: «Ανύπαρκτος».

Για τον Σαββίδη: «Μακάρι να βρεθούν άλλοι 10 σαν κι αυτόν».

Για τον Κομπότη: «Πανέξυπνος».

Για τον Μπαξεβάνο: «Παίζει το ωραιότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τα 15 χρόνια».

Για τον Μελισσανίδη: «Μακράν ο πιο έξυπνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα