Αντβέρπ για Κάιπερς!

Αντβέρπ για Κάιπερς!

bet365

Για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς ενδιαφέρεται η Αντβέρπ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr!

Σάμροκ Ρόβερς - Ντάνταλκ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Αντβέρπ είναι μια από τις βελγικές ομάδες που εξετάζει το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ούγκο Κάιπερς.

Ο στράικερ του Εργοτέλη, όπως και ο μάνατζερ του, Ζακ Λιχτενστάιν παρά τη συμφωνία της ΑΕΚ με την κρητική ομάδα τόνισαν στο gazzetta.gr πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει ο δεύτερος σκόρερ της Football League την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος του Κάιπερς παραδέχθηκε πως εφτά ομάδες από την Ελλάδα έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, ωστόσο οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως και από την πατρίδα του Κάιπερς έχει γίνει ήδη σχετική κρούση.

Πρόκειται για την Αντβέρπ, η οποία έχει ρωτήσει για το κόστος το οποίο απαιτείται για για να προχωρήσει η μεταγραφή, δίχως ωστόσο να έχει κατατεθεί ακόμη επίσημη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντβέρπ τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας του βελγικού πρωταθλήματος, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα στο σκοράρισμα διαθέτοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα