Χωρίς απαγορεύσεις η Κέρκυρα στη Σούπερ Λιγκ αν κι εφόσον...

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς απαγορεύσεις η Κέρκυρα στη Σούπερ Λιγκ αν κι εφόσον...

bet365

Το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη για τις 20 ομάδες που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες έχει... ανάψει φωτιές στην Κέρκυρα, η οποία εφόσον μείνει δεν θα έχει απαγορεύσεις, παρά μόνο πρόστιμο για την μη αδειοδότησή της.

Αίγυπτος - Κολομβία με 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ζωντανή παραμένει στην Κέρκυρα η ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία μετά τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την πρόθεση του Γιώργου Βασιλειάδη να χωρίς την Σούπερ Λιγκ σε δύο γκρουπ των 10 ομάδων (συνολικά 20) την νέα σεζόν. Σε αυτό το ενδεχόμενο, Κέρκυρα και Πλατανιάς θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Ωστόσο, η Κέρκυρα (αλλά και ο Πλατανιάς) δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εφόσον τελικά η σκέψη του Βασιλειάδη προχωρήσει, η Κέρκυρα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με τις γνωστές απαγορεύσεις και το -6. Η μη αδειοδότηση των «Φαιάκων» έγινε με βάση το άρθρο 52, το ίδιο με το οποίο δεν πήρε άδεια και ο Πανιώνιος.

Αυτό σημαίνει πως η μόνη επίπτωση που θα έχει η Κέρκυρα θα είναι να πληρώσει πρόστιμο, όπως και η ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς πληρεί όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις αδειοδότησης. Έτσι, πλέον στο νησί απλά περιμένουν να δουν τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα, έχοντας μια κάποια αισιοδοξία πως η νέα σεζόν θα τους βρει και πάλι στη Σούπερ Λιγκ...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα