Παπαβασιλείου: «Πρόκληση για μένα το πρότζεκτ του Εργοτέλη»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Πρόκληση για μένα το πρότζεκτ του Εργοτέλη»

bet365

Ο νέος προπονητής του Εργοτέλη Νίκι Παπαβασιλείου παρουσιάστηκε σήμερα από τους Κρητικούς αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι πρόκληση για τον ίδιο το πρότζεκτ της ομάδας του Ηρακλείου.

Μετά την πετυχημένη παρουσία του Τάκη Γκώνια στον Εργοτέλη όπου και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Football League, οι Κρητικοί φαίνεται πως συνεχίζουν σε αυτή την λογική με νέο προπονητή. Ο εκλεκτός είναι ο Νίκι Παπαβασιλείου ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τουντζάρη με τη συμφωνία να ισχύει έως και το 2021.

Τουντζάρης: «Στόχος η άνοδος στην Super League»

Κατά την παρουσίαση του Νίκι Παπαβασιλείου, ο Γιώργος Τουντζάρης έβαλε ψηλά τον πήχη κάνοντας λόγο για άνοδο στην Super League. Αρχικά επισήμανε: «Ξεκινήσαμε νωρίς τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς επιλέγοντας έναν έμπειρο προπονητή για να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε, να δούμε τον Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ. Θα του παρέχουμε ότι μας ζητήσει» ενώ για τον στόχο της νέας χρονιάς πρόσθεσε λέγοντας ότι «η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη».

Για την χρονιά που πέρασε: «Ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε από την αρχή, ήταν μια επίπονη διαδικασία. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά στην συνέχεια η ομάδα ενισχύθηκε και τερματίσαμε στην ένατη θέση και η χρονιά θεωρείται πετυχημένη. Η επιτυχία της χρονιάς είναι ότι κάποιοι παίκτες που ήταν άγνωστοι, πλέον απασχολούν μεγάλες ομάδες».

Για την αποχώρηση του Γκώνια: «Ο Γκώνιας θα είναι πάντα φίλος του Εργοτέλη και είμαστε χαρούμενοι για το βήμα που έκανε».

Παπαβασιλείου: «Τιμή η εμπιστοσύνη της διοίκησης»

Ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη από την πλευρά του απέφυγε τα μεγάλα λόγια τονίζοντας πως: «Για εμένα είναι τιμή η εμπιστοσύνη της διοίκησης. Δεν μας πήρε χρόνο για να συμφωνήσουμε. Το πρότζεκτ του Εργοτέλη είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Βασικός στόχος είναι να βελτιώσουμε τα παιδιά, έχουμε μια πολύ καλή βάση από πέρυσι. Έχω πολύ μεγάλο πάθος για να δουλέψω για τον Εργοτέλη για να επανέλθει η ομάδα εκεί που αξίζει. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με το ποδόσφαιρο που έπαιξε στον Εργοτέλη. Η ομάδα θα είναι πιο ώριμη τη νέα χρονιά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα