Κυριακίδης: «Έτοιμη για Σούπερ Λιγκ και τώρα η Παναχαϊκή»

Κυριακίδης: «Έτοιμη για Σούπερ Λιγκ και τώρα η Παναχαϊκή»

Gazzetta team
Κυριακίδης: «Έτοιμη για Σούπερ Λιγκ και τώρα η Παναχαϊκή»

bet365

Η Παναχαϊκή έκλεισε το πρωτάθλημα της Football League με νίκη 2-0 επί του Αιγινιακού, με τον βοηθό προπονητή των Πατρινών να τονίζει πως η ομάδα είναι έτοιμοι για την μεγάλη κατηγορία ακόμα και τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η θέλησή μας ήταν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές να συνεργαστούν με τους λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην ομάδα. Σκοπός μας το ποιοτικό και καλό ποδόσφαιρο να συνδυαστεί με τον δυσκολότερο στόχο που ήταν να υπάρχει μεγάλη συγκομιδή βαθμών. Το καταφέραμε πολύ καλά αυτό που ξεκίνησε για εμάς πριν από δύο χρόνια, μπορεί να χαρακτηριστεί σήμερα μια επιτυχημένη χρονιά».

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Έξετερ - Κόβεντρι; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ήττα από τον Αιγινιακό μέσα στην Πάτρα ήταν καθοριστική για εσάς ώστε να σας βγάλει από τους στόχους σας;

«Καθήκον και κάτω από το μηδέν ήταν ότι ανέλαβε η «Παναχαϊκή Συμμαχία», το τεχνικό επιτελείο και ο προπονητής πριν από δύο χρόνια. Το ότι εμείς καταφέραμε να κινηθούμε σωστά, να συγκεντρώσουμε τόσους βαθμούς ως ομάδα που έχει την ιστορία της φανέλας της, αλλά κανείς στην αρχή δεν πίστευε πως θα διεκδικούσαμε τον τίτλο με αυτές τις συνθήκες. Αναλογικά με αυτό στο οποίο εργαζόμαστε τα δύο τελευταία χρόνια είναι επιτυχημένη η χρονιά. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με περιόδους της ομάδας, αλλά με όλη αυτή την προσπάθεια».

Η ομάδα ετοιμάζεται για Super League, όπως είπε ο Κώστας Κατσουράνης;

«Αυτό που υποστηρίζει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι διαφορετικό, είναι και η γραμμή που υπάρχει σε όλη την ομάδα και είναι μέσα και το ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό που λέμε είναι το δίκαιο, μιλάμε για την αναδιάρθρωση και όπου συμμετέχουν πολλοί καλοί, θέλουμε να είμαστε και εμείς μέσα σε αυτούς. Αν ψηφιστεί κάτι τέτοιο, είμαστε έτοιμοι. Ήταν πολύ πιο δύσκολο να γίνει η μετάβαση από τη Γ’ Εθνική στη Football League και να κάνουμε αυτό που κάναμε τώρα, παρά να πάμε στο επόμενο σκαλοπάτι».

Είστε βοηθός προπονητή στην Παναχαϊκή. Το δικό σας το μέλλον στην προπονητική και στην καριέρα σας;

«Αυτός που με έπεισε να σταματήσω το ποδόσφαιρο πριν από έναν χρόνο ήταν ο Κώστας Κατσουράνης και βάζω τον εαυτό μου μαζί με τα άπειρα παιδιά, επειδή πρόθεσή του είναι να χτίσει και προπονητές. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον στο ξεκίνημά μου ως προπονητής».

Η άποψή σας για το σημερινό παιχνίδι;

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που υπήρχαν ευκαιρίες, τόσο για εμάς, όσο και για τον Αιγινιακό, αλλά εμείς είχαμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Πετύχαμε τα δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κι άλλα. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα μέχρι εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα