Σπανός: «Ο Καρυπίδης έχει μόνο μία υποχρέωση»

Gazzetta team
Σπανός: «Ο Καρυπίδης έχει μόνο μία υποχρέωση»

bet365

Στο τελευταίο του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία του Άρη, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τη χρονιά που πέρασε κι έδωσε χαρακτηριστικές απαντήσεις για το δικό του μέλλον.

Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας αλλά και στον υποβιβασμό της τελευταίας. «Καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλη η λύπη, εύχομαι στην Αναγέννηση να βρει τον δρόμο της και να φτάσει εκεί που ήταν. Εμείς θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν σοβαρά όπως την ξεκινήσαμε. Να τονώσουμε το γόητρο του Αρειανού φιλάθλου σε μια περίοδο όπου η ομάδα έχει μπει σε διαφορετική δρόμο και θέλαμε να δείξουμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου και κινήτρου. Αυτό κάναμε σήμερα, τίμια, σωστά και σοβαρά. Κερδίσαμε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει νωρίτερα καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα και κάναμε ευκαιρίες», είπε και συμπλήρωσε:

«Εύχομαι στην ομάδα να πρωταγωνιστήσει του χρόνο0υ και θεωρώ ότι θα το κάνει. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συνεργαστώ με τον Άρη και τους ευχαριστώ όλους». Σχετικά με τις εικόνες που του μένουν, είπε: «Είναι πολλές οι εικόνες. Από την έναρξη της σεζόν, το φιλικό με την Μπόκα, παιχνίδια που κερδίσαμε με ανατροπές… Γενικώς όταν είσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα δημιουργούνται πολλές καταστάσεις που μένουν στο μυαλό σου».

Σε ερώτηση για το μέλλον του κι αν μίλησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, είπε: «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εννοώ ότι, όταν αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση γύρω σου. Με τον πρόεδρο έχουμε καθημερινή επικοινωνία, ξέρει και ξέρω, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι ψεύτικο. Δεν θα ήταν σοβαρό για δύο άνδρες οι οποίοι είχαν καλή συνεργασία», είπε και κατέληξε:

«Ο Καρυπίδης έχει μόνο μία υποχρέωση. Όταν τελειώσει η σεζόν να είναι όλα καλά. Δεν έχει καμία άλλη υποχρέωση. Το συμβόλαιό μου λήγει, δεν είναι υποχρεωμένος να με ενημερώσει, αλλά καταλαβαινόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα