Τους θέλει, αλλά δεν είναι στο χέρι του

Τους θέλει, αλλά δεν είναι στο χέρι του

Τους θέλει, αλλά δεν είναι στο χέρι του

bet365

Ο Νίκολας Μαρτίνεθ είναι βασικός στόχος του Άρη. Ο Γιάννης Γιαννιώτας στοιχειοθετεί περίπτωση που ενδιαφέρει και ο κοινός παρονομαστής των δύο υποθέσεων είναι η δέσμευση με τον Ολυμπιακό.

Είναι προφανής ο στόχος του Άρη να ενισχυθεί με παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Στη συγκεκριμένη συνομοταξία συμπεριλαμβάνεται ο Νίκολας Μαρτίνεθ. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στον Ολυμπιακό το 2015 αλλά επίσημη εμφάνιση δεν πραγματοποίησε ποτέ. Γιατί δεν ήταν στα πλάνα του εκάστοτε προπονητή των «ερυθρολεύκων» με συνέπεια να περάσει (σχεδόν) μια τριετία σε Κύπρο και Αυστραλία. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει το καλοκαίρι του 2019, μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι προθέσεις των Πειραιωτών αλλά το ενδεχόμενο συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών για να βρεθεί η χρυσή τομή φαντάζει ως το επικρατέστερο.

Ο Άρης έχει καταθέσει το ενδιαφέρον του, ο Μαρτίνεθ είναι ενήμερος αλλά σε πρώτη φάση ο αθλητής θέλει να ξεκαθαρίσει η ιστορία με τον Ολυμπιακό. Και προτιμά το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας ούτως ώστε να μην υποχρεωθεί να δοθεί εκ νέου δανεικός, αλλά να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα ουσιαστικά παρουσιάζει τα ίδια ακριβώς δεδομένα με τη διαφορά βέβαια ότι πρόκειται για έναν αθλητή που ανδρώθηκε στον Άρη. Ο 25χρονος ανήκει μεν στον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αλλά στους Πειραιώτες δεν βρήκε ρόλο. Ως εκ τούτου τη διετία 2015-17 αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε στη Βαγιαδολίδ όπου μέτρησε 28 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και τρία γκολ.

Είναι λογικό να εντάσσεται στις περιπτώσεις που απασχολούν αλλά έχει τις ίδιες δυσκολίες με αυτή του Μαρτίνεθ. Γιατί η βασική σκέψη του παίκτη είναι να ξεκαθαρίσει η σχέση του με τους Πειραιώτες, να δει τις προοπτικές του εξωτερικού και αναλόγως θα πάρει την απόφασή του. Μέχρι στιγμής, ο Άρης δεν έχει προχωρήσει σε επαφή είτε με τον παίκτη είτε με τον ατζέντη του, είναι δεδομένο όμως ότι εφόσον ο παίκτης εξασφαλίσει την ελευθερία του, θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα