Οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για Football League

Οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για Football League

bet365

Το αρμόδιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ μερίμνησε για την έγκαιρη εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ που βρίσκονται πλησίον ή κάτω της ζώνης του υποβιβασμού στην Football League.
Ο Αιγινιακός, που παίζει την παραμονή του κόντρα στην Παναχαϊκή την Κυριακή (27/5, 17.00), πέρασε επιτυχώς από τη διαδικασία, δεν του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και έμεινε στους 37. Έτσι θέλει έναν βαθμό για να σωθεί. Αντίθετα, τόσο στην Αναγέννηση Καρδίτσας όσο και στη Σπάρτη υπάρχει αφαίρεση βαθμών. Αφαίρεση βαθμών υπήρξε και σε ακόμη τέσσερις ΠΑΕ: στις Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Λάρισας.
Η απόφαση - ενημέρωση:
Προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη ισονομία ενόψει των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, λόγω ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών στη 2η φάση της επιτήρησης, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μερίμνησε για την έγκαιρη εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ που βρίσκονται πλησίον ή κάτω της ζώνης του υποβιβασμού.
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 25/05/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE.
Οι ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
Οι ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
Κατόπιν αυτού, και καθώς οι αποφάσεις της συγκεκριμένης διαδικασίας δεν είναι εφέσιμες, το σύνολο των ομάδων της Football League, γνωρίζει πλήρως την βαθμολογική του κατάσταση πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα