Έκλεισε με νίκη την χρονιά ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Έκλεισε με νίκη την χρονιά ο Εργοτέλης

bet365

Με νίκη έκλεισε την φετινή χρονιά ο Εργοτέλης, επικρατώντας με 3-0 των Τρικάλων στην πόλη της Θεσσαλίας.

Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την σωτηρία του από την προηγούμενη αγωνιστική, ο Εργοτέλης έπαιξε χωρίς άγχος στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά. Οι Ηρακλειώτες επικράτησαν με 3-0 και έφτασαν τους 46 βαθμούς, σε μία χρονιά που για πολλές αγωνιστικές ήταν από τα φαβορί για υποβιβασμό, ωστόσο στον δεύτερο γύρο έκαναν πορεία πρωταθλητισμού καταφέρνοντας να μείνουν.

Τα Τρίκαλα από την άλλη έμειναν στους 58 βαθμούς, με την ομάδα του Γράφα να μένει με το παράπονο πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να το καταφέρει. Στα του αγώνα τα πάντα για το συγκρότημα του Τάκη Γκώνια κρίθηκαν σε 3 λεπτά. Αρχκά ο Έφορντ στο 55' με σουτ άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα ο Ιατρούδης επίσης με σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Το τελικό 0-3 ανήκει στον Σταματάκο. Οι γηπεδούχοι ωστόσο θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, αλλά η προσπάθεια του Ζγκούρη στο 28' σταμάτησε στο δοκάρι του Κατσιμήτρου.

Α.Ο. Τρίκαλα (Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρη (61′ Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72′ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (56′ Τόμιτς), Ν’Λουντούλου

Εργοτέλης (Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Τσέλιος, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Έφορντ (72’ Σταματάκος), Μπουρσέλης, Μπούζας, Ιατρούδης, Νικολακάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα