ΟΦΗ: «Να μην λείπει κανείς»

ΟΦΗ: «Να μην λείπει κανείς»

Gazzetta team
ΟΦΗ: «Να μην λείπει κανείς»

bet365

Οι Κρητικοί παρουσίασαν τα διαρκείας της νέας σεζόν και ανέλυσαν το πλάνο λειτουργίας της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ
Ο ΟΦΗ έφτασε στον στόχο της ανόδου και πλέον κάνει τα σχέδιά του για την Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί παρέθεσαν σήμερα συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασαν τα διαρκείας της νέας σεζόν και παράλληλα μίλησαν για τους στόχους τους στα «σαλόνια». Το παρών σε αυτή έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Αλετράς, το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος εισιτηρίων Μανώλης Γουρνιεζάκης ο αντιπρόεδρος, Κώστας Καζανάκης και ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων, Δημήτρης Αποστολάκης.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Αλετράς. «Η σημερινή συνάντηση γίνεται με αφορμή την προπώληση των εισιτήριων διαρκείας για τη νέα περίοδο, αλλά και να αναφερθούμε σε τρέχοντα θέματα της ομάδας. Θέλουμε να υπάρχει μια αμεσότητα με τον κόσμο και συχνή ενημέρωση. Σε αυτούς τους μήνες έχουν γίνει πολλά στην ομάδα. Εχει μπει μια τάξη σε υποθέσεις και εκκρεμότητες. Τόσο με το δημόσιο, όσο με ποδοσφαιριστές. Σήμερα είναι τακτοποιημένα ή διακανονισμένα τα πάντα. Εχουν πληρωθεί παίκτες του παρελθόντος με αρκετά χρήματα.
Γλυτώσαμε ποινές και με λίγα χρήματα ακόμη, κλείνουμε όλους τους παίκτες απο τα παλιά. Υπάρχει ρύθμιση σε εφορία και ΙΚΑ και γενικά υπάρχει μια τάξη, για την οποία μόνο εμείς ξέρουμε με τι κόπο, το καταφέραμε αυτό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ολο αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε και με τα παιδιά που είναι σήμερα στην ομάδα και την ανέβασαν γιατί δεν το αξίζουν να φύγουν για διακοπές χωρίς χρήματα. Πρέπει να τους ικανοποιήσουμε. Εχουν δοθεί πολλά χρήματα στα παλιά και μπορώ να πω ότι αν είχαμε αυτά τα χρήματα για να τα διαθέσουμε στους παίκτες, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στο να βρεθούν όλα αυτά τα χρήματα που δόθηκαν, βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Είναι μέτοχοι, είναι εν δυνάμει μέτοχοι που έχουν συμμετάσχει στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μόλις αυτή πιστοποιηθεί θα είναι μέτοχοι, είναι απλοί φίλοι της ομάδας, που μας διευκόλυναν σε κρίσιμες στιγμές που κινδυνεύαμε να χάσουμε προθεσμίες. Αυτή η συσπείρωση, έχει φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Στη συνέχεια ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου. «Σε αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να λείπει κανείς. Χρειαζόμαστε και την βοήθεια των φιλάθλων, μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας που είναι έτοιμα προς διάθεση στον κόσμο. Αυτά τα χρήματα που περιμένουμε να εισπράξουμε είναι σημαντικά σε μια νεκρή περίοδο εισπράξεων. Την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με τη Σπάρτη. Δεν πανηγυρίζουμε για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, απλά είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Αλλά και ανακουφισμένοι. Θα χαρούμε, θα διασκεδάσουμε, αλλά από την επόμενη μέρα μας περιμένει πολύ δουλειά. Εχουμε ήδη ξεκινήσει, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες».
«Κανένας παίκτης να μην φύγει με άδεια τσέπη»
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ από την πλευρά του ανέφερε πως «σήμερα πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Η ομάδα βρίσκεται εκεί που αξίζει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα παιδιά που ανέλαβαν την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Εφεραν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο ρόλο. Πέρασαν πολλά. Εμείς κάποιοι παλιοί τους βοηθήσαμε. Εκτός από το αγωνιστικό, που οι προπονητές και οι παίκτες υπερέβαλλαν εαυτούς, το ίδιο έκαναν και τα παιδιά που μπήκαν μπροστά από το Πρωτοδικείο και θα τα γράψει η ιστορία του ΟΦΗ. Φτάσαμε όλοι μαζί εκεί που έπρεπε να φτάσει η ομάδα. Ευχαριστώ όλους τους μετόχους, που υπήρχαν στην ομάδα μέχρι σήμερα και αυτούς που θα υπάρξουν αύριο».
Μετά τόνισε ότι «στο δικό μου τομέα, που είναι δύσκολος, μη νομίζεται ότι είναι εύκολη η αποστολή μου. Μεγάλη συμβολή για να βελτιωθούν οι συνθήκες στον ΟΦΗ, μπορούν να παίξουν και οι φίλαθλοι της ομάδας. Για μένα είναι πρωτόγνωρο για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, να μη γεμίζει το γήπεδο. Τα έσοδα αυτά από τα εισιτήρια του γηπέδου, μας βοηθάνε να καλύψουμε τρύπες. Για αυτό από τη μεριά μου, παρακαλώ τον απλό φίλαθλο, να είναι κοντά μας και αυτήν την Κυριακή. Με τη φωνή τους και την οικονομική τους συμμετοχή θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε κάποια πράγματα».
Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «κανένας παίκτης δεν πρέπει να φύγει με άδεια τσέπη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να φύγουν χαρούμενοι οι παίκτες. Θα προσπαθήσουμε αυτά τα παιδιά να είναι κοντά μας και του χρόνου. Στα χέρια μας, εγώ και ο πρόεδρος, έχουμε μια επιθυμία από τον προπονητή μας Νίκο Παπαδόπουλο, για κάποιες ανανεώσεις και κάποιες αποδεσμεύσεις. Τις ακολουθούμε πιστά. Δεν θα χαλάσουμε το χατίρι στον προπονητή. Θα κρεμάσουμε όμως το καλάθι, εκεί που φτάνει το χέρι μας. Προσπαθώ να κλείσω τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις. Οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα είναι μεταγραφές, που θα κάνουν την διαφορά. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα, έχει τα φόντα και του χρόνου να φτάσει εκεί που πρέπει».
Ο Δημήτρης Αποστολάκης και αυτός από την πλευρά του ζήτησε τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας. «Απευθύνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για το παιχνίδι της Κυριακής. Για μια λιτή γιορτή, αλλά να στείλουμε μηνύματα ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λίγκα και βάζει τέλος σε τρία δύσκολα χρόνια. Υπάρχει και αγωνιστικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, γιατί η ομάδα πρέπει να κερδίσει και να κατακτήσει τον τίτλο. Καλώ όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει να μαζέψουμε και κάποια χρήματα για να καλύψουμε άμεσες υποχρεώσεις», ήταν τα λόγια του.
Ο Μανόλης Γουρνιεζάκης από την πλευρά του παρουσίασε τις τιμές των διαρκείας. «Πρώτη φορά είμαστε έτοιμοι τόσο νωρίς να ανακοινώσουμε τα διαρκείας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη φάση. Υπάρχει ένα πλάνο προνομιακής τιμής για την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με τη θύρα μέχρι τις 15 Ιουνίου.
- Για τη θύρα 1 η κανονική τιμή είναι 120 ερρώ και η προνομιακή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.
- Για τις θύρες 2 και 3 η κανονική τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250 ευρώ.
- Για τη θύρα 7 η κανονική τιμή θα είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350 ευρώ.
- Για τη θύρα 8 η κανονική τιμή θα είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250.
- Για τη θύρα 9 (κάτω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350.
- Για τη θύρα 9 (πάνω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 700 ευρώ και η προνομιακή 600.
Για τις θύρες 4,5 θα γίνει μια συζήτηση με τους οργανωμένους φιλάθλους, σε ότι αφορά την τιμή. Ενώ για τη θύρα 6 υπάρχει η σκέψη να αξιοποιηθεί για μαθητές και αθλητές. Ακόμη, το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα ισχύσει τη νέα περίοδο για το γήπεδο του ΟΦΗ, υποχρεωτικά. Επίσης, θα υπάρχουν τουρνικέ σε όλες τις θύρες και η ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις με εταιρεία. Θα γίνει το επόμενο διάστημα, επίσημη παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Θα τοποθετηθούν ταμπέλες ledκαι πιθανότατα και ένας φωτεινός πίνακας.
Η προνομιακή τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, θα ισχύσει και για τους παλιούς κατόχους που θέλουν να ανανεώσουν την θέση τους , μέχρι τις 15 Ιουνίου. Διαφορετικά θα έχουν περιθώριο μέχρι τις 4 Αυγούστου, αλλά όχι στη προνομιακή τιμή».
«Δεν περισσεύει κανένας»
Μετά έγιναν ερωτήσεις. Οπως για τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σπάρτη και τα διαρκείας. «Δεν ισχύει ότι περιμένουμε τα εισιτήρια της Κυριακής και τα διαρκείας για να βγάλουμε τις υποχρεώσεις μας. Αυτό δεν ισχύει. Η ομάδα χρειάζεται αρκετά χρήματα. Εμεις ζητάμε τη συμβολή του κόσμου. Ετσι πρέπει να είναι στη δομή που είναι η ομάδα σε αυτή τη φάση. Δεν υπάρχει το μεγάλο αφεντικό. Ολοι μας, πρέπει να βοηθήσουμε. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και εμείς απλά ζητάμε τη συμβολή του κόσμου σε αυτό. Η ομάδα προετοιμάζεται, θα γίνουν έργα στο γήπεδο, κλείνουμε την προετοιμασία και πολλή δουλειά για το καλοκαίρι και έξοδα. Ετσι και αλλιώς η ομάδα θα χρειαστεί χρήματα. Με το εισιτήριο διαρκείας, δίνουμε τη δυνατότητα και ένα τρόπο σε αυτόν που θέλει και μπορεί να βοηθήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Αλετράς. Ο Καζανάκης από την πλευρά του αναφέρθηκε στη συμμετοχή παλιών και νέων μετόχων. «Από αυτήν την ομάδα δεν περισσεύει κανείς. Εχουμε πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που πριν από τρία χρόνια κράτησαν όρθιο τον ΟΦΗ. Δεν αποκλείουμε κανένα. Οποιος θέλει, η πόρτα είναι ανοιχτή. Οσοι έβαλαν χρήματα το έκαναν, για να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν περισσεύει κανείς λοιπόν. Είτε παλιός, είτε νέος μέτοχος. Μακάρι να έρθουν όλο και περισσότεροι κοντά. Ολοι έχουν βοηθήσει». Μετά τοποθετήθηκε και ο Αλετράς. «Φέτος λόγω της Σούπερ Λίγκας, είναι πιο εύκολο να φτιάξουμε ένα οικονομικό πλάνο. Ετσι είναι πιο εύκολο για ένα μέτοχο, να συμμετάσχει. Αυτό το πλάνο θα το παρουσιάσουμε στους μετόχους και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα βοηθήσουν, σε ένα καθαρό πλάνο». Μετά ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για το «άνοιγμα» που υπάρχει στην ομάδα. «Είναι διαχειρίσιμο και είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τον Ιανουάριο».
«Τέσσερις καλές μεταγραφές και ίσως ένα-δύο δανεικούς»
Ο Καζανάκης από την πλευρά του αναφέρθηκε στο «μέτωπο» των ανανεώσεων. «Μιλάμε κάθε μέρα με το Νίκο (σ.σ. Παπαδόπουλο). Αγαπάει τα παιδιά και έχει ηθική υποχρέωση να τα κρατήσει. Αυτά που θέλει να κρατήσει, πιστεύω ότι θα τα κρατήσει. Οπως με τον Μπολάκη, που έκανε τόσο καλό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα τα κλείσουμε τα παιδιά. Υπολογίζουμε ότι θα κάνουμε περίπου τέσσερις καλές μεταγραφές, που θα κάνουν την διαφορά, ίσως χρειαστούμε ένα-δυο δανεικούς από κάποιες ομάδες και νομίζω θα καλυφτούμε. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα έχει τα εχέγγυα να προχωρήσει. Τα παιδιά που έφεραν την ομάδα εδώ, δεν θα τα αδικήσουμε».
Για την προετοιμασία ο Αλετράς σχολίασε πως «εξετάζουμε προσφορές, μπορεί να γίνει εντός Ελλάδος ή εκτός Ελλάδος. Θα το δούμε», για την αδειοδότηση είπε ότι «είμαστε σε καλό επίπεδο. Εχουμε σχεδόν ανέβει το βουνό», ενώ για τη συνεργασία με τη NOVA σχολίασε «πετύχαμε αυτό που διαπραγματευτήκαμε. Είναι μια καλή συμφωνία, σε σχέση με το συμβαίνει σήμερα». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τις ακαδημίες. «Η μόνη λύση είναι να συνεργαστούμε με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Θα γίνει μια στενή συνεργασία, πάνω σε αυτό, όπως έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα