Αυτός έφερε τον Πάκο Ερέρα στον Άρη

Αυτός έφερε τον Πάκο Ερέρα στον Άρη

Αυτός έφερε τον Πάκο Ερέρα στον Άρη

bet365

Ερνέστο Βαλβέρδε και Πάκο Ερέρα συνυπήρξαν στην Εσπανιόλ για δύο χρόνια. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι ο άνθρωπος που εγγυήθηκε ανεπιφύλακτα τον 64χρονο τεχνικό στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Γκέτεμποργκ - Τζουργκάρντεν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Λόγω εθνικότητας αλλά και της διαφαινόμενης ενεργοποίησης του Ραούλ Μπράβο στον κύκλο των συνεργατών του Θόδωρου Καρυπίδη καλλιεργήθηκε η υποψία ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιλογή του Πάκο Ερέρα. Η αλήθεια είναι διαφορετική, ακόμη και τα ισπανικά ΜΜΕ ουσιαστικά μπήκαν σε διαδικασία αναπαραγωγής των αντίστοιχων ελληνικών. Γιατί το πρόσωπο που μίλησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τον Πάκο Ερέρα είναι ο νυν τεχνικός της Μπαρτσελόνα και πρώην του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βαλβέρδε και Ερέρα συνυπήρξαν στην Εσπανιόλ για δύο χρόνια (2006-08). Για την ακρίβεια, ο 64χρονος προπονητής είχε αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και ουσιαστικά είχε επιλέξει τον Βαλβέρδε. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία και πέραν της εκτίμησης για το επίπεδο δουλειάς, αναπτύχθηκε και φιλική σχέση. Έχοντας καταλήξει στην απόφαση να προσλάβει Ισπανό προπονητή, ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο τελευταίος του πρότεινε ανεπιφύλακτα τον Πάκο Ερέρα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα