Αγκάνθο: «Σύντομα θα υπογράψει ο Ερέρα στον Άρη»

Αγκάνθο: «Σύντομα θα υπογράψει ο Ερέρα στον Άρη»

Αγκάνθο: «Σύντομα θα υπογράψει ο Ερέρα στον Άρη»

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Πάκο Ερέρα κι αυτήν την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Νταβίντ Αγκάνθο ο οποίος μίλησε μαζί του.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χάκεν - AIK Στοκχόλμης, αν o Ελιουνούσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο νυν πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των Ισπανών ποδοσφαιριστών σημείωσε στο Metropolis 95.5 ότι «ο Πάκο Ερέρα είναι πολύ καλός προπονητής, δουλεύει εξάλλου πολλά χρόνια στην Ισπανία, έχει την εμπειρία και πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί ως προπονητής του Άρη. Πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Άρη. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω, μίλησα εξάλλου και με τον ίδιο. Ξέρω επίσης ότι ο Ραούλ Μπράβο είναι πλέον πολύ κοντά στον Άρη».

Ο Νταβίντ Αγκάνθο σκιαγράφησε τον Πάκο Ερέρα, λέγοντας ότι «είναι προπονητής καταλαβαίνει κατευθείαν τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της φιλοσοφίας που υπάρχει μεταξύ του ισπανικού και του ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά είναι άνθρωπος ο οποίος αντιλαμβάνεται κατευθείαν το στιλ ποδοσφαίρου και την ικανότητα του κάθε ποδοσφαιριστή».

 

Best of internet