Φαβορί για τον Εργοτέλη ο Παπαβασιλείου

Gazzetta team
Φαβορί για τον Εργοτέλη ο Παπαβασιλείου

bet365

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη, ως διάδοχος του Τάκη Γκώνια.

Ο 48χρονος προπονητής, με παρελθόν στον πάγκο της Σλόβαν Μπρατισλάβας (2016/17), αλλά και παλαιότερα στην Κύπρο (Ερμής Αραδίππου, Απόλλων Λεμεσού, Ολυμπιακός Λευκωσίας, ΕΝΠ Παραλίμνι, Δόξα Κατωκοπιάς) και στον ΟΦΗ θα αντικαταστήσει τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο του Εργοτέλη, όπως όλα δείχνουν. Ο Παπαβασιλείου είχε συζητήσεις με τους Ομιλήτες, ώστε να αναλάβει τις ακαδημίες του, όμως αυτές απέβησαν άκαρπες.

Υπενθυμίζεται πως ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τούτζαρης, σε συνέντευξή του στον Athletic Radio 104.2, είχε αναφερθεί στην «επόμενη μέρα» για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, λέγοντας τα εξής: «Είμαστε κοντά σε νέο τεχνικό ίσως και την επόμενη βδομάδα να «κλείσει». Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την νέα σεζόν όσο γίνεται γρηγορότερα. Δεν θέλουμε να υπάρχει κενό. Ας κάνουμε υπομονή και να μην πούμε κάτι παραπάνω. Θα ανακοινωθούν όλα στην ώρα τους. Κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και έχει τα «θέλω» του».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα