Ανανέωσε και ο Κοιλιάρας στον ΟΦΗ (pic)

Ανανέωσε και ο Κοιλιάρας στον ΟΦΗ (pic)

Ανανέωσε και ο Κοιλιάρας στον ΟΦΗ (pic)

bet365

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κοιλιάρα για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, επισημοποιώντας την συμφωνία μέσω Facebook.

Καταλογίστηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα Σοντερίσκε - Ααρχους; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γιάννης Κοιλιάρας θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς και την επόμενη σεζόν, που θα βρει τον σύλλογο στη Superleague. Αυτή είναι η τέταρτη ανανέωση με παίκτη του περσινού ρόστερ, μετά απ' αυτή του Μανώλη Παπαστεργιανού, του Μανώλη Μπολάκη και του Άγγελου Οικονόμου.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Έλληνα αριστερό μπακ, υπογραμμίζοντας το γεγονός πως βρίσκεται στην ομάδα από τη σεζόν 2015/16, κατά την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και το ότι έκανε όλη τη διαδρομή μαζί της ως την «αναγέννηση» και τον προβιβασμό στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εξάλλου, πλην της ανάρτησης στο Facebook, ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε και στην ιστοσελίδα του την ανανέωση με τον 29χρονο, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα (2010), στην Παναχαϊκή (2010-2013), στον Εργοτέλη (2013/14) και στον Ηρόδοτο (2014/15).

Η ανακοίνωση:

«Από την Γ’ Εθνική, στον ΟΦΗ στην …Σούπερ Λίγκ! Ενας πραγματικός «πολεμιστής» του ΟΦΗ τα τελευταία τρία χρόνια, είναι η επόμενη ανανέωση. Ο Γιάννης Κοιλιάρας, ήρθε πριν από τρία χρόνια στον ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής, πανηγύρισε μαζί του, άνοδο στην Β’ Εθνική και τώρα στην Σούπερ Λίγκ και θα αγωνιστεί σε αυτόν και στην μεγάλη κατηγορία. Ο 30χρονος αριστερός μπακ-χαφ συναντήθηκε με τον υπεύθυνο μεταγραφών της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη και μέσα σε λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια. Η συνεργασία του ΟΦΗ, με τον Γιάννη Κοιλιάρα, είναι για ένα χρόνο. Ο Κοιλιάρας, έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην μεγάλη κατηγορία με τον Εργοτέλη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τρίκαλα, Παναχαική, ΠΑΝΟΜ και Ηρόδοτο».

Στη φετινή σεζόν ο Κοιλιάρας μέτρησε 17 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Σε 5 λεπτά είχαμε τελειώσει»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κοιλιάρας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, όπου τόνισε:

«Σε 5 λεπτά τελειώσαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπω σε παζάρια με τον ΟΦΗ. Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα αυτό με ενδιέφερε. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό. Ήρθα στην ομάδα στην Γ’ Εθνική και έφτασα μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό ήθελα να κάνω και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά».

»Θα έχω μια ακόμη ευκαιρία να παίξω ξανά στην μεγάλη κατηγορία. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας, που με εμπιστεύθηκαν. Με τη δυναμική που έχει και τον κόσμο, ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Έχουμε ένα καλό κορμό και είμαστε δεμένοι ομάδα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος για αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα