Παπαστεριανός: «Έτοιμοι να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ»

Παπαστεριανός: «Έτοιμοι να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ»

Gazzetta team
Παπαστεριανός: «Έτοιμοι να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ»

bet365

Ο Μανόλης Παπαστεριανός που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ, δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει με τους Κρητικούς στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είχα πει ότι ο στόχος μου είναι να επιστρέψω με τον ΟΦΗ στην Super League, όπως και έγινε. Φέτος έπαιξα πρώτη φορά στην καριέρα μου στη Β’ Εθνική και το έκανα για τον ΟΦΗ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τόσο εγώ, όσο και ο ΟΦΗ επιστρέφουμε στην μεγάλη κατηγορία. Εγινε αυτό που ήθελα και εγώ και η ομάδα».

Για το αν ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για τη Super League: «Είναι μια κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες κινήσεις, αλλά γενικά πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Super League».

Για τη δική του επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία: «Εχω παίξει 12 χρόνια στην Super League. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε μια καλή χρονιά με την ομάδα, όπως ήταν και η φετινή, που είχαμε δυνατές και έντονες στιγμές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα