Πάκο Ερέρα: «Ναι, μίλησα με τον Άρη»

Πάκο Ερέρα: «Ναι, μίλησα με τον Άρη»

Πάκο Ερέρα: «Ναι, μίλησα με τον Άρη»

bet365

Ο επόμενος προπονητής του Άρη εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες. Ο 64χρονος Ισπανός Πάκο Ερέρα συμπεριλαμβάνεται στα… φαβορί και ο ίδιος μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε την επαφή του με άνθρωπο που εκπροσώπησε τους «κίτρινους».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Καταρχάς είναι απαραίτητο να σημειώσουμε ότι εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, στο μυαλό του Ισπανού προπονητή έχει ωριμάσει η ιδέα της εργασίας εκτός Ισπανίας. Η διετία 2004-06 όπου ήταν άμεσος συνεργάτης Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ ήταν μια μοναδική εμπειρία η οποία μετουσιώθηκε μέσα από την κατάκτηση του Champions League. Ακολούθησαν οι συνεργασίες με τις Καστεγιόν, Βιγιαρεάλ Β, Θέλτα, Σαραγόσα, Λας Πάλμας, Βαγιαδολίδ ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Σπόρτιγκ Χιχόν.

Στα μέσα της χρονιάς λύθηκε η συνεργασία του με τη Χιχόν και τον περασμένο Μάρτιο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε ισπανική εφημερίδα είχε πει ότι… «το βλέμμα μου είναι περισσότερο στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι οι Ισπανοί προπονητές θα πρέπει να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο και πρωτίστως θα εξετάσω αυτήν την προοπτική». Εκείνη η δήλωση δεν κατατέθηκε τυχαία. «Τότε υπήρχε η προοπτική της Κίνας», είπε ο ίδιος ο Πάκο Ερέρα στο gazzetta.gr, δείχνοντας όμως πλέον δεν υφίσταται.

Το βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο Άρης, οι πιθανότητες ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κίτρινων». «Δεν θα σας πω ψέματα. Μίλησα με άνθρωπο που εκπροσωπούσε τον Άρη πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ωστόσο, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες αναφορικά με τον προϋπολογισμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν ή το δικό μου συμβόλαιο. Δεν μίλησα με τον κύριο Καρυπίδη (σ. σ. εμείς αναφέραμε το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ Άρης). Όταν μια ομάδα επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία είναι απαραίτητο πρώτα να ξέρεις τι ακριβώς θέλει να πετύχει. Ποιοι είναι οι στόχοι της», σημείωσε.

Φαίνεται όμως ότι ο Άρης απέκτησε κι έναν ισχυρό ανταγωνιστή, εφόσον ασφαλώς καταλήξει στην περίπτωση του Πάκο Ερέρα. Η Λας Πάλμας (σ. σ. ο Ισπανός προπονητής έκανε εξαιρετική δουλειά στη συγκεκριμένη ομάδα πριν από περίπου τρία χρόνια) χτύπησε την πόρτα του 64χρονου προπονητή εκτιμώντας ότι είναι ο καταλληλότερος για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στη La Liga έπειτα από τον φετινό υποβιβασμό της. «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αν αποφασίσω να δουλέψω σε ισπανική ομάδα αυτή θα είναι μόνο η Λας Πάλμας», είπε με κατηγορηματικό τρόπο.

Εκεί ολοκληρώθηκε και η συνομιλία μας με τον Ισπανό προπονητή να δείχνει ότι περιμένει την επόμενη επαφή με τον Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα