Ο Απόλλωνας Πόντου αποχαιρετά τον Χάρρυ Κλυνν

Ο Απόλλωνας Πόντου αποχαιρετά τον Χάρρυ Κλυνν

Gazzetta team
Ο Απόλλωνας Πόντου αποχαιρετά τον Χάρρυ Κλυνν

bet365

Η οικογένεια του Απόλλωνα Πόντου θρηνεί τον χαμό του Χάρρυ Κλυνν με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να βγάζει ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον γνωστό καλλιτέχνη και άλλοτε πρόεδρο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς θρηνεί την απώλεια του σπουδαιότερου, εκ των σπουδαιοτέρων μελών της, τον πολυτάλαντο και πολυσχιδή κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο Χάρυ Κλυνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο και χαρισματική δημιουργικότητα, πολύτιμη διαρκή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης.

Η εξαιρετικά γόνιμη θητεία του, ως Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ανήγαγε στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων, ως τον κύριο αναμορφωτή της ομάδας μας. Επιπλέον, με το υποδειγματικό ήθος της φιλαθλητικής πολιτείας του κατέστησε τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, Απόλλωνα όλων των Ποντίων και Απόλλωνα όλων των Ελλήνων σε όλη τη γή.

Ενώνουμε τη βαθιά μας λύπη για τον χαμό του, με όλους τους Απολλωνιστές αλλά και με όλη την Ελλάδα, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του, με τη βεβαιότητα πως παραμένει αθάνατος και συνεχίζει και εμπνέει αέναα με το τεράστιο και πολύπλευρο καλλιτεχνικό και φιλαθλητικό έργο του".

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα