Νέο συμβόλαιο με Μπολάκη

Νέο συμβόλαιο με Μπολάκη

Gazzetta team
Νέο συμβόλαιο με Μπολάκη

bet365

Ο ΟΦΗ επέκτεινε τη συνεργασία του με τον 25χρονο αμυντικό, μέχρι το καλοκαίρι του 2020
Σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Μανόλη Μπολάκη προχώρησε ο ΟΦΗ. Ο 24χρονος αμυντικός (25 συμμετοχές φέτος) δεσμεύονταν με συμβόλαιο μέχρι το 2019, όμως ήρθε σε συμφωνία με τους Κρητικούς και υπέγραψε νέο ως το καλοκαίρι του 2020. «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου. Είχα συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και το επέκτεινα ένα ακόμη. Εγινε αυτό που ήθελα και εγώ, αλλά και ο ΟΦΗ. Η καλή μου εικόνα δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά όλης της ομάδας. Ολη ομάδα με βοήθησε να πάω καλά. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πηγαίνουν και οι παίκτες. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Και συνέχισε για την άνοδο. «Είναι μια δίκαιη εξέλιξη 100%. Το αξίζαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά όλα πήγαν καλά. Περάσαμε πολλά, στην Γ’ Εθνική και στην Β’. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Σούπερ Λίγκ και εύχομαι αυτή τη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω το 100% όπως κάνω πάντα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα