Αρης: «Κιτρινίζουμε το γήπεδο» (pic)

Αρης: «Κιτρινίζουμε το γήπεδο» (pic)

Gazzetta team
Αρης: «Κιτρινίζουμε το γήπεδο» (pic)

bet365

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν την Κυριακή να γεμίσει «Κλεάνθης Βικελίδης», στο «αντίο» του Νέτο
Το τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν θα δώσει την Κυριακή ο Αρης κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι «κίτρινοι» με ανακοίνωσή τους ζήτησαν από τους φίλους τους να γεμίσουν το γήπεδο, ενώ τύπωσαν και συλλεκτικά μπλουζάκια. Μάλιστα η αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» θα είναι η τελευταία του Νταρσί Νέτο. «Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο φετινό ματς στην έδρα μας, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, η Κυριακή είναι πολύ σημαντική, θα είναι το τελευταίο ματς ενός μεγάλου παίκτη, του Νέτο. Έζησαν πολλά με τον παίκτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι να γεμίσουν το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν», ανέφερε σχετικά και ο Γιώργος Σπανός.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής… Δύο «στροφές» έμειναν για να γυρίσουμε οριστικά σελίδα και να σβήσουμε τον… εφιάλτη της τελευταίας τετραετίας. Δύο… ανάσες ακόμη.
Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.
Καθότι μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή της ομάδας μας στο φυσικό της χώρο, η αναμέτρηση της Κυριακής μοιάζει ως μια καλή συγκυρία. Αφενός για να επιβραβεύσουμε τους παίκτες μας με το θερμό μας χειροκρότημα και αφετέρου ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης θα στείλει ηχηρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση...
Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους την Κυριακή στο «σπίτι μας» για το τελευταίο χειροκρότημα στην ομάδα μας. Για να επιβραβεύσουμε τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας.
Εξαιτίας της παραπάνω συγκυρίας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τύπωσε για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν αναμνηστικά t-shirts με σκοπό να κιτρινίσουμε στις κερκίδες.
Τα t-shirts συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των εισιτηρίων και θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την ARIS F.C. Boutique (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων).
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης για το τελευταίο χειροκρότημα...
Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν…
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα