Ανάσα για... ΑΣΑ, Αιγινιακό, έμπλεξε ο Εργοτέλης, υποβιβάστηκε ο Πανσερραϊκός

Gazzetta team
Ανάσα για... ΑΣΑ, Αιγινιακό, έμπλεξε ο Εργοτέλης, υποβιβάστηκε ο Πανσερραϊκός

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη και έφτασε τους 40 βαθμούς τους Κρητικούς, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στην ισοβαθμία κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ανάσα και για Αιγινιακό, νίκες και για Τρίκαλα, Απόλλων Πόντου, ισοπαλία ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Παναχαϊκή με την ομάδα των Σερρών να υποβιβάζεται και μαθηματικά.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Εργοτέλης 2-1

Σημαντική νίκη και μεγάλη ανάσα για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη και τον έπιασε στους 40 βαθμούς.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την ομάδα της Καρδίτσας, η οποία μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ με τον Σουντουρά και έντεκα λεπτά αργότερα ο Πλαβούκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη και με πλασέ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με τους Κρητικούς να μην απειλούν στιγμή.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος και στο 53' βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Οι κόντρες ευνόησαν τον Τσέλιο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 κι έβαλε πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Η υπεροχή των Κρητικών συνεχίστηκε για όλο το δεύτερο ημίχρονο, όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ούτε στα λεπτά που η ΑΣΑ έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βατουσιάδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (20' λ. τρ. Βατουσιάδης), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (74' Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ, Σουντούρα, Χαντζάρας (85' Μπούσδρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης (84' Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Έφορντ (67' Μανουσάκης), Σταματάκος.

Νίκη με 10 παίκτες τα Τρίκαλα!

Μπορεί να χρειάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο για σχεδόν μια ώρα, ωστόσο τα Τρίκαλα πήραν μεγάλη νίκη απέναντι στον Κισσαμικό με 2-1! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Πάνο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα από το 34’, όταν ο Μάκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αυξημένη πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 52’, με τον Λέο να ισοφαρίζει με πλασέ. Η ομάδα του Πετράκη προσπάθησε για το γκολ της νίκης, αλλά έχασε την ευκαιρία, όχι μόνο να φύγει με τη νίκη, αλλά έστω να κρατήσει τον βαθμό! Στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα στο 85’, ο Ζιούλης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, με τα Τρίκαλα να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη! Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Σελινιωτάκης από πλευράς Χανιωτών. Πλέον βρίσκονται στους 55 βαθμούς και στην 6η θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τον 4ο Κισσαμικό στους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θ. Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος (64’ Κατσαντώνης), Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Ζγκούρι (56’ Τόμιτς), Τσίπρας, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (92’ Τουγλής)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γ. Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι (81’ Βρεττός), Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνι, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (77’ Σάλιακας), Λέο

«Ανάσανε» ο Αιγινιακός

Άργησε, αλλά τελικά ο Αιγινιακός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα κι έκαμψε την αντίσταση της υποβιβασμένης Καλλιθέας με 2-0. Ο Πέριτς (71’) και ο Κούστα (82’) σκόραραν και χάρισαν το «τρίποντο» στην ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη, που με τη νίκη αυτή έφτασε τη 12η θέση με 40 βαθμούς, στην ισοβαθμία με τον Εργοτέλη, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Πολύζος και Σοφιάνης από πλευράς γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Πρσκυνητόπουλος (15’ Ανδρικόπουλος - 53’ Πέριτς), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Πολύζος, Τοπαλίδης, Σοφιάνης, Ζούρκος (67’ Κούστα), Τσολακίδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Γκέτσι, Καντέ, Βαλμάς (13’ Τζιτζικαλάκης), Κόττας (74’ Μίγγος), Ζυγκερίδης (62’ Σμυρλής), Χοτζάλι,

Επικράτηση του Απόλλωνα Πόντου με Απόλλωνα Λάρισας
Ο Απόλλων Πόντου κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 1-0 στο α' μέρος και στο 13ο λεπτό. Σέντρα του Γκουγκούδη και πλασέ του Χασομέρη για το γκολ στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στο 91' ο Αγροδήμος είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας ενώ δύο λεπτά μετά ο σύλλογος της Λάρισας ζήτησε πέναλτι, που δεν δόθηκε.
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Τσεμπερίδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Βλαχομήτρος (87′ Ηλιάδης), Βεργώνης, Καλαϊτζίδης (75′ Δόρης), Χασομέρης (89′ Κυβελίδης) και Σαμαράς.
Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Χαραλαμπόπουλος, Δημολιός, Σουλιώτης, Ανδρέου, Αγροδήμος, Συράκος, Κακάμης, Γαρυφαλλόπουλος (60′ Λουκάς), Λίταινας και Καμπέρης (70′ Τσιάτας).
Ισοπαλία της Παναχαϊκής στις Σέρρες
Δεν ανέδειξε νικητή το ματς των Σερρών, κάτι που έστειλε και μαθηματικά τον Πανσερραϊκό στην Γ' Εθνική. Στο 18ο λεπτό ο 18χρονος Πέτρου με πλασέ κατάφερε να σκοράρει κατά του 43χρονου κίπερ Χαλκιά! Η Παναχαϊκή όμως έκανε το 1-1 από μπάλιά Αντωνακόπουλου και τέρμα του Κυνηγόπουλου με σουτ. Στο 42ο λεπτό οι Πατρινοί έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος για φάουλ. Στο 94' ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι από χέρι αμυντικού και ένα λεπτό μετά το έχασε ο Κρητικός. O Πανσερραϊκός υποβιβάστηκε λοιπόν και μαθηματικά ενώ παλεύουν να σωθούν Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός μετά και την διεξαγωγή της 32ης αγωνιστικής στη Football League.
Πανσερραϊκός (Στοϊλας): Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας (46′ Ρούσσος), Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (79′ Στέβιτς), Κρητικός, Πέτρου (69′ Πόζογλου), Δούμτσιος και Ενομό.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (59′ Μωραίτης), Σωτηράκος, Πλέγας, Αποστόλοπουλος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (83′ Κωνσταντακόπουλος), Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος (65′ Ντάσιος) και Κυνηγόπουλος.
Παναιγιάλειος – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0

Ένα από τα παιχνίδια που δεν είχαν φάσεις ήταν αυτό στο Αίγιο ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και ΑΕ Καραϊσκάκης που έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που υπάρχει στον Παναιγιάλειο είναι πως η ομάδα του Αιγίου δεν είχε τερματοφύλακα και κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο μέσος Γαβριηλίδης. Αυτό έγινε για δεύτερη φορά, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική στο τέρμα ήταν ο Σταματής.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι δυο ομάδες δεν απείλησαν η μία την άλλη κι αυτό που μπορούμε να σημειώσουμε σαν φάση, είναι η εκτέλεση φάουλ του Μακρίδη, που ανάγκασε τον Γαβριηλίδη σε μια πολύ όμορφη επέμβαση. Το 0-0 έμεινε λοιπόν μέχρι τέλους για τις δύο ομάδες...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γαβριηλίδης, Πολιανίδης (23’ λ.τ. Σακελλαρόπουλος), Γραμματίκας, Σμίλτος, Τζανουλίνος, Μηλιώτης, Κάναλς (60’ Τζένετ), Ζαφειράκης, Χαρίτος, Σταματής, Κόκκορης (90’ Τσάινα).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Καψάλης (90’ Τσοντάκης), Νικολόπουλος, Μακρίδης, Μακρής, Χρούσιελ, Κόλλινς, Ψιάνος, Ευαγγέλου, Χούσος (78’ Κυριάκης), Ρανγκέλοφ (56’ Δημητριάδης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα