Ένταση και διακοπή στο Σπάρτη – Άρης (pics)

Gazzetta team
Ένταση και διακοπή στο Σπάρτη – Άρης (pics)

bet365

Ο Άρης πήρε το προβάδισμα κόντρα στην Σπάρτη με πέναλτι στο 45' κι αυτό έφερε την έντονη αντίδραση του Μακρυωνίτη κι όλων των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης που την... έπεσαν στον διαιτητή κι αυτός έφυγε για τα αποδυτήρια.

Ένταση και διακοπή από το πουθενά στο παιχνίδι της Σπάρτης με τον Άρη! Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο Διαμαντόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Αμέσως μετά την εκτέλεση, ο τερματοφύλακας της Σπάρτης, Μακρυωνίτης, πήρε στο... κυνήγι τον διαιτητή για να έρθει η ίδια αντίδραση κι από τους συμπαίκτες του! Στο γήπεδο μπήκαν άνθρωποι κι από τον πάγκο της Σπάρτης οι οποίοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον Μακρυωνίτη ο οποίος τα... άκουσε κι από την εξέδρα.

Ο διαιτητής φώναξε κοντά του και τους βοηθούς, με τις αστυνομικές δυνάμεις να μπαίνουν επίσης στο γήπεδο για να προστατέψουν τον ρέφερι, ο οποίος τελικά έφυγε με συνοδεία για τα αποδυτήρια. Περίπου 10 λεπτά αργότερα βγήκε με τους βοηθούς και συνέχισε το παιχνίδι, δηλαδή τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα