Ultras Gate 3: «Συμπεριφορές που δε μας φοβίζουν και γινόμαστε πιο δυνατοί»!

Ultras Gate 3: «Συμπεριφορές που δε μας φοβίζουν και γινόμαστε πιο δυνατοί»!

Gazzetta team
Ultras Gate 3: «Συμπεριφορές που δε μας φοβίζουν και γινόμαστε πιο δυνατοί»!

bet365

Ο σύνδεσμος οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας Ultras Gate 3 πήρε θέση αναφορικά με όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Η αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Αναγέννηση Καρδίτσας στιγματίστηκε από όσα έγιναν στην εξέδρα και οδήγησαν στη σύλληψη ενός οπαδού των φιλοξενούμενων. Ο σύνδεσμος οπαδών των Καρδιτσιωτών Ultras Gate 3 εξέδωσε ανακοίνωση και στράφηκε εναντίον των χειρισμών της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση:

«Αυτή τη φορά δεν θα αναφερθούμε καθόλου για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μας που αν και μας καίνε τόσο πολύ, τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Καλλιθέας με τη στάση της αστυνομίας δεν έχουν προηγούμενο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ενώ δεν έχει συμβεί το παραμικρό κατά την είσοδο μας στο ‘Ελ Πάσο’ με παρουσία περίπου 150 Καρδιτσιωτών στη κερκίδα και χωρίς να υπάρχουν διαχωριστικά κάγκελα μεταξύ της θύρας φιλοξενουμένων και των επισήμων, ο αγώνας κυλάει ομαλά ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας μας κάθονται στα διπλανά καρεκλάκια με τους αντίστοιχους της Καλλιθέας. Κάποια στιγμή ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ φιλάθλων μας σε διπλανή απόσταση από το σημείο που καθόμασταν, μας κάνει να κινηθούμε λίγα άτομα προς τα εκεί για να λήξει το θέμα. Την ίδια ώρα χωρίς αιτία κατευθύνεται διμοιρία επιθετικά προς το μέρος μας βρίζοντας και χτυπώντας όποιον βρισκόταν μπροστά τους τραυματίζοντας κόσμο αδιακρίτως και ενώ μετά από λίγη ώρα η κατάσταση ηρέμησε επανήλθαν συλλαμβάνοντας απρόκλητα έναν οπαδό μας!

Μετά από όλα αυτά θέλουμε να σταθούμε στην διοικητική ανυπαρξία της ομάδας που δεν ενδιαφέρθηκε ούτε στο ελάχιστο για τα γεγονότα και πως τέτοιες συμπεριφορές από τα σκυλιά του κράτους που κάνουν κατάχρηση εξουσίας δεν μας φοβίζουν αλλά μέσα από τέτοιες καταστάσεις βγαίνουμε πιο δυνατοί!

υγ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το κ. Μπίρδα και το κ. Πέτσα για την άμεση αλλά και συνάμα καταλυτική βοήθεια τους, τιμή μας να έχουμε τέτοιους ανθρώπους δίπλα μας».

ULTRAS GATE 3 – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα