Βουό: «Επέστρεψα για την άνοδο»

Βουό: «Επέστρεψα για την άνοδο»

Βουό: «Επέστρεψα για την άνοδο»

bet365

Ο 30χρονος φορ έδειξε μέσω του gazzetta.gr το συναισθηματικό του «δέσιμο» με τον ΟΦΗ και τόνισε πως οι Κρητικοί ανήκουν στα «σαλόνια»
Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που «κολλάνε» αυτόματα σε μία ομάδα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Πατρίκ Βουό. Ηρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2016 για λογαριασμό του ΟΦΗ και με εξαίρεση ένα εξάμηνο στη Λαμία… βγάζει μάτια με τους Κρητικούς. Σε 44 ματς, πέρσι και φέτος, έχει πετύχει 24 γκολ και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή τους στα σαλόνια. Μέσω του gazzetta.gr αναφέρθηκε στα «όπλα» που τους χάρισε την άνοδο και ήταν… ξεκάθαρος για το που θέλει να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.
-Πίστευες στην άνοδο;
Για αυτό τον λόγο και επέστρεψα Aφησα τον Ιανουάριο μια ομάδα της SuperLeague για να ολοκληρώσω αυτό για το οποίο είχα έρθει στον ΟΦΗ. Να βοηθήσω και εγώ να βρεθεί η ομάδα στην κατηγορία που δικαιωματικά ανήκει
-Ποιο θεωρείς το κομβικό ματς στην πορεία του ΟΦΗ;
Ολα τα παιχνιδια ήταν κομβικά. Στη Β εθνική μπορεί να πάθεις τη ζημιά από τα αποκαλούμενα "εύκολα" παιχνίδια. Οπως το πάθαμε την περυσινή σεζόν
-Το «όπλο» της ομάδας;
Ολοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ήμασταν μια γροθιά και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Ομοιογένεια, καλά αποδυτήρια, δίψα για ανεβάσουμε τον ΟΦΗ.
-Γιατί επέστρεψες τον Γενάρη;
Τον Ιανουαριο επέστρεψα για αν ολοκληρώσω αυτό που είχα αφήσει στη μέση την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα. Επίσης ένας πολύ σημαντικός λόγος που επέλεξα να γυρίσω είναι ο προπονητής μας, ο Νικος Παπδόπουλος αλλά και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ . Είναι εκπληκτικοί.
-Το καλύτερό σου γκολ;
Αυτα της επόμενης σεζόν….
-Η ζωή στην Ελλάδα πως σου φαίνεται;
Λατρεύω την Ελλάδα, και περισσότερο την Κρήτη. Το μέρος και τους ανθρώπους.
-Μαθαίνεις Ελληνικά;
Οχι, αλλά έχω αρχίσει και καταλαβαίνω αρκετές ελληνικές λέξεις.
-Αγαπημένη σου συνήθεια;
Είμαι από το σπίτι στην προπόνηση και από την προπόνηση στο σπίτι. Ετσι νιώθω.
-Η γνώμη σου για τον Μάνο που φαίνεται ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό;
Ο Μανος είναι ένας νέος εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα.
-Η επόμενη σεζόν που θα σε βρει;
Ελπίζω στον ΟΦΗ..
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα