Πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έπαιξε τέρμα στον Παναιγιάλειο!

Gazzetta team
Πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έπαιξε τέρμα στον Παναιγιάλειο!

bet365

Σπάνιο περιστατικό στον αγώνα του Παναιγιάλειου με τον Απόλλωνα Λάρισας, όταν ο 18χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Αθανασίου αποχώρησε στο 34' λόγω τραυματισμού και τη θέση του στα δοκάρια πήρε ο επιθετικός Ανδρέας Σταματής, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος γκολκίπερ στον πάγκο!

Μια από τις εκπλήξεις της χρονιάς περιλάμβανε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον Παναιγιάλειο στη Θεσσαλία, για την 31η αγωνιστική της Football League.

Στο 29' και με το σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Βασίλης Αθανασίου, βρέθηκε στο έδαφος και ζήτησε αλλαγή, λόγω ζάλης και αδιαθεσίας. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκε φορείο για να τον μεταφέρει εκτός, ωστόσο στον πάγκο δεν υπήρχε δεύτερος γκολκίπερ, ώστε να τον αντικαταστήσει.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έτσι, γάντια φόρεσε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν των Αιγιωτών, Ανδρέας Σταματής, που υπερασπίστηκε την εστία ως το τέλος του αγώνα, δεχόμενος άλλο ένα γκολ, αδυνατώντας φυσιολογικά και χαρακτηριστικά να αντιδράσει! Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε τελικά με σκορ 3-2 υπέρ των γηπεδούχων!

Τουλάχιστον στη θέση του τραυματία Αθανασίου πέρασε ο μέσος Χαρίτος κι έτσι ο Παναιγιάλειος δεν είχε αριθμητικό μειονέκτημα! Ο νεαρός τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με τις πρώτες εξετάσεις να κάνουν λόγο για υπογλυκαιμία.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα