AOX Κισσαμικός - Απόλλων Πόντου 2-1

Gazzetta team
AOX Κισσαμικός - Απόλλων Πόντου 2-1

bet365

Με δυο γκολ στον έξτρα χρόνο του αγώνα, ο ΑΟΧ Κισσαμικός ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου κι επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Πόντου στην Κρήτη για την 31η αγωνιστική της Football League.

Μετά το πέρασμα από το Αίγιο και τη νίκη επί του Παναιγιάλειου, ο Απόλλων Πόντου έφτασε πολύ κοντά σε άλλο ένα «διπλό» στα Χανιά, αλλά ο ΑΟΧ Κισσαμικός βρήκε τον τρόπο να «λυτρωθεί» ολοκληρωτικά λίγα λεπτά πριν η «κλεψύδρα» αδειάσει! Με γκολ στο 93’ και στο 95’, το 0-1 του Βεργώνη από το 34’ έγινε 2-1 και οι Κρητικοί πανηγύρισαν μια τεράστια ανατροπή!

Ρόμα - Γιουβέντους με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα, ο Μπρίτο σέντραρε για τον Βεργώνη, που με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1 για την ομάδα της Καλαμαριάς.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να απαντήσουν ουσιαστικά, παρότι είχαν δυο δοκάρια, στο 56’ με τον Ξύδα, όταν αστόχησε μετά από ωραίες προσποιήσεις στο σουτ που επιχείρησε, καθώς και στο παραλίγο αυτογκόλ του Γεωργιάδη στο 87’, όταν, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδα του.

Το παιχνίδι πάντως δεν είχε φανερώσει όλες τις συγκινήσεις που έκρυβε κι αυτό αποδείχθηκε στις καθυστερήσεις! Στο 93’ ο Τόλι πρόλαβε την έξοδο του Καλογεράρη, ντριμπλάροντάς τον από πλάγια και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και στο 95’ ο Βρεττός με σουτ από τα όρια της περιοχής ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή για τον ΑΟΧ Κισσαμικό!

Πλέον ο εμβρόντητος Απόλλων έμεινε στους 47 βαθμούς, ενώ ο Κισσαμικός έφτασε στους 58 και στο -5 από την 3η Παναχαϊκή!

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87’ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (74’ Χαλκιαδάκης), Γκίνη (80’ Βρεττός), Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λέο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας (34 λ.τ Τσεμπερίδης), Λιόνης, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (70’ λ.τ Δόρης), Βεργώνης, Χασομέρης (82’ Κυβελίδης), Μπρίτο, Βλαχομήτρος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα