Τα δέκα συμβόλαια του Άρη και η συνάντηση

Τα δέκα συμβόλαια του Άρη και η συνάντηση

Τα δέκα συμβόλαια του Άρη και η συνάντηση

bet365

Πέρα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις, ο Άρης καλείται να πάρει αποφάσεις για τους παίκτες οι οποίοι έχουν συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο κι αυτοί δεν είναι λίγοι…

Με μια πρώτη ματιά, ο Άρης ήδη έχει ελληνική βάση ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κι αν κανείς συνυπολογίσει το ότι έχουν συμβόλαια και οι Μπράνισλαβ Νίκιτς, Λούκα Μιλούνοβιτς θα καταλήξει σε ένα γκρουπ δέκα ποδοσφαιριστών. Για την ακρίβεια, δεσμευμένοι με συμβόλαια είναι και οι Γιώργος Δεληζήσης, Μάρκος Ντούνης, Νίκος Τσουμάνης, Γιώργος Βαλεριάνος, Λευτέρης Ιντζόγλου, Χουσέιν Μουμίν, Κενάν Μπαργκάν και Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι άπαντες υπολογίζονται για την ερχόμενη σεζόν. Ειδικά ο Λούκα Μιλούνοβιτς ο οποίος παρέμεινε φέτος διότι δεν βρέθηκε φόρμουλα λύσης του συμβολαίου του.

Ως ένα βαθμό, επί των παικτών που θα μείνουν στην ομάδα καταλυτικό ρόλο θα παίξει η συνάντηση που θα έχουν – την ερχόμενη Παρασκευή(18/5) – οι Θόδωρος Καρυπίδης-Παύλος Μυροφορίδης. Οι δύο άνδρες επρόκειτο να συναντηθούν σήμερα(12/5), ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα απουσιάσει στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ενημέρωσε σχετικά τον Παύλο Μυροφορίδη. Τελικώς, η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Βασικό αντικείμενο της συζήτησής του θα είναι οι παίκτες της τωρινής χρονιάς. Για την ακρίβεια, ο Παύλος Μυροφορίδης ήδη έχει ετοιμάσει σχετική λίστα και θα καταθέσει τις απόψεις του ανεξαρτήτως του αν ο ίδιος θα μείνει στην ομάδα η όχι. Αυτό εκτιμά ότι οφείλει να κάνει από επαγγελματικής άποψης κι αυτό θα πράξει. Βέβαια, ο κ. Μυροφορίδης ήδη έχει καταθέσει δημόσια την άποψή του, έχει ταχθεί υπέρ της διατήρησης του συγκεκριμένου ελληνικού κορμού καθώς εκτιμά ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Superleague.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα