Εργοτέλης - Πανσερραϊκός 0-3

Gazzetta team
Εργοτέλης - Πανσερραϊκός 0-3

bet365

Μεγάλο διπλό για τον Πανσεραϊκό, ο οποίος διέλυσε τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 0-3 και κράτησε... ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στη Football League.

Ένα πολύ σημαντικό διπλό πήρε ο Πανσερραϊκός στην Κρήτη! Η ομάδα των Σερρών η οποία ταλαιπωρείται από πολλά οικονομικά προβλήματα, παρουσιάστηκε αποφασισμένη στο Ηράκλειο κι επικράτησε με 0-3 του Εργοτέλη μένοντας στο κόλπο της παραμονής στη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν κι έψαχναν το γκολ από τα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι όμως το βρήκαν! Συγκεκριμένα, στο 32' ο Δούμτσιος έκανε την σέντρα, ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη δεν έδιωξε καλά και ο Ναζίμ από κοντά έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με το δεύτερο 45λεπτο να αρχίζει με τον Πανσερραϊκό να αιφνιδιάζει τον Εργοτέλη.

Συγκεκριμένα, στο 49' ο Δούμτσιος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Από εκεί και πέρα, ο Εργοτέλης κυριάρχησε κι αναζήτησε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο ματς. Όμως, αυτό δεν έγινε με τον Ενομό στην κόντρα στο 70' να... τελειώνει την αναμέτρηση διαμορφώνοντας το 0-3. Από εκεί και πέρα, στο 77' οι γηπεδούχοι σωστά φωνάζουν για πέναλτι, όταν ο Γιαξής σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, αλλά τον διαιτητή να μη δείχνει κάτι.

Κάπως έτσι το τελικό 0-3 δεν άλλαξε με τον Πανσερραϊκό να παίρνει ένα αρκετά σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια...

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (85’ Αγγελόπουλος), Μπούζας (60’ Ιατρούδης), Έφορντ (70’ Μανουσάκης), Σταματάκος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Στοΐλας): Άντμαν, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Στέβιτς (78’ Πέτρου), Μακούσης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Κρητικός, Δούμτσιος, Ενομό.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα