Ανατροπή για Απόλλωνα Πόντου, υποβιβασμός για Παναιγιάλειο και Καλλιθέα

Gazzetta team
Ανατροπή για Απόλλωνα Πόντου, υποβιβασμός για Παναιγιάλειο και Καλλιθέα

bet365

Με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Πόντου πήρε τη νίκη στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο (1-2). Ισοπαλίες στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, με την Καλλιθέα και τον Παναιγιάλειο να «αποχαιρετούν» την κατηγορία.

Με μόλις 7 γκολ σε πέντε παιχνίδια ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της Football League την Κυριακή (6/5). Ο Καπίας και ο Βλαχομήτρος «οδήγησαν» τον Απόλλωνα Πόντου στη νίκη με 1-2 στην έδρα του Παναιγιάλειου, ενώ η Καλλιθέα αντέδρασε, ισοφάρισε τον Πανσερραϊκό αλλά δεν πέτυχε τη νίκη κι έμεινε στο -13 από την έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού και καταδικάστηκε. Ισοπαλίες χωρίες σκορ στα παιχνίδια Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα και Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης Άρτας, 1-1 ο Αιγινιακός με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ε«Χ»ΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Η ομάδα της Πιερίας πήρε το προβάδισμα με τον Πολύζο στο 53’ απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό, αλλά ο Μαρκοπουλιώτης ισοφάρισε για τους Χανιώτες στο 65’. Έτσι, οι γηπεδούχοι μετρούν πια 37 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά έμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 55 στην 4η θέση του πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Σοφιάνης, Ζούρκος (79’ Γκατσολάρι), Πολύζος, Τσολακίδης (84’ Ανδρικόπουλος), Τοπαλίδης (85’ Πέριτς)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Γκίνη, Σάλιακας, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (89’ Ξύδα), Λέο (93’ Βρεττός)

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΣΑ

Η ομάδα της Καρδίτσας έμεινε στο 0-0 με τα αδιάφορα Τρίκαλα και παρέμεινε μεν εκτός της διακεκαυμένης ζώνης με 37 βαθμούς, αλλά έχει πια στην «πλάτη» της τον ισόβαθμο Αιγινιακό. Πάντως, η ΑΣΑ υπερέχει σε διαφορά τερμάτων.

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Τζέκος, Σταματάκης, Μπιτέλης (85’ Βατουσιάδης), Σουντουρά, Πλαβούκος, Χαντζάρας (66’ Ντάγκρας), Κονέ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Πάνος, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (81’ Σαχινίδης), Τόμιτς, Τσίπρας, Μιλοσάβλιεβ (54’ Χιντζίδης), Γιαννιτσάνης (90’ Σιαλμάς)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Το «τρίποντο» μετά από 5 αγωνιστικές πανηγύρισε η ομάδα της Καλαμαριάς. Ο Κόκκορης (31’) έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναιγιάλειο, αλλά ο Καπίας (48’) και ο Βλαχομήτρος (63’) έκαναν την ανατροπή για τον Απόλλωνα. Πλέον οι φιλοξενούμενοι μετρούν 47 πόντους και βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Αιγίου έμεινε στους 24 και υποβιβάστηκε μαθηματικά στη Γ’ Εθνική, αφού απέχει 13 βαθμούς από την Αναγέννηση, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Γραμματίκας, Γαβριηλίδης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος (87’ Καναβέτας), Σμίλτος, Γκούμας, Κάναλς (68’ Χαρίτος), Κόκκορης (79’ Δοξάκης), Σταματής, Ζαφειράκης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Λιόνης, Καλί, Καπίας, Γεωργιάδης, Συμελίδης (18’Γκογκούδης), Ηλιάδης (46’ Βλαχομήτρος), Καλαϊτζίδης (80’ Τσεμπερίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο

ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Το γκολ του Ενομό (7’) έβαλε εξαρχής δύσκολα στους Αθηναίους, που ισοφάρισαν μεν με τον Μάκο (73’), αλλά δεν βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Πλέον, με 24 βαθμούς, αποχαιρετούν τη Football League, αφού δεν προλαβαίνουν να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά του, ο Πανσερραϊκός έφτασε στους 29 και συνεχίζει να «παλεύει».

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Δούμτσιος, Πόζογλου, Γιαξής (49’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ενομό

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Καντέ, Χοτζάλι, Παυλής, Βαλμάς, Γκέτσι, Σμυρλής

«ΣΒΗΣΤΟ» ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Σε μια αναμέτρηση χωρίς συγκινήσεις, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, μένοντας στο 0-0. Οι Δραμινοί πλέον μετρούν 51 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Αρτινοί έχουν 44 και βρίσκονται στην 8η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Βαλλιάνος, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μαρκόπουλος (55’ Κάσες), Ματσούκας (22’ λ.τ Γεωργιάδης, 80’ Βιτλής), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Νικολόπουλος, Καραγιαννίδης, Ψιάνος, Μακρής, Κόλλινς, Μακρίδης (82’ Καψάλης), Ρανγκέλοφ (64’ Κυριάκης), Λουκίνας (90’ Ευαγγέλου)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα