Προπόνηση με φιλική νίκη (0-3) επί του Εδεσσαϊκού

Προπόνηση με φιλική νίκη (0-3) επί του Εδεσσαϊκού

Gazzetta team
Προπόνηση με φιλική νίκη (0-3) επί του Εδεσσαϊκού

bet365

Ο Άρης επικράτησε του Εδεσσαϊκού με 0-3 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Έδεσσα με τον Δημήτρη Σπανό να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής.

Οι «κίτρινοι» ταξίδεψαν στην Έδεσσα με πολλές απουσίες καθώς δεν βρέθηκαν στην αποστολή η Σόουζα, Πλατέλλας, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Ντούνης, Νίκιτς και Μπαργκάν. Ως εκ τούτου, ο Δημήτρης Σπανός έπρεπε να καλύψει τις απώλειες επτά παικτών και φυσικά έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είτε είχαν ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά στο Πρωτάθλημα ή καθόλου όπως οι Τσουμάνης, Νέτο. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 0-3 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Χαντί, Νέτο στο πρώτο ημίχρονο και ο Μιχάλης Μπαστακός στο 70ο λεπτό.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Ουζούνης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Καράμπελας, Ντόγος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Αβραμίδης, Μεταξάς, Πούπης, Παπουρτζής, Σφέτκος, Σίσκος, Τσιτσάγκας, Προύντσης, Τζατζάνας

ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης (46′ Μαντζάρης), Μαραγκός (46′ Μπούρμπος), Τσουμάνης, Μουμίν (46΄Ιντζόγλου), Παυλίδης, Κάσσος (46′ Πασάς), Νέτο (46′ Λώττας), Χαντί, Τζανακάκης (46′ Βαλεριάνος), Κανακούδης (46′ Κλιγγόπουλος), Μπαστακός

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα