Τρίτος νεότερος στη φετινή Football League ο Νοικοκυράκης

Τρίτος νεότερος στη φετινή Football League ο Νοικοκυράκης

Τρίτος νεότερος στη φετινή Football League ο Νοικοκυράκης

bet365

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης του ΟΦΗ έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και έγινε ο τρίτος νεότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League φέτος.

Η μαθηματική εξασφάλιση του προβιβασμού του ΟΦΗ στη Superleague της επόμενης σεζόν έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα και να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά να αγωνιστούν σε αγώνα πρωταθλήματος, στη νίκη με 4-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, για την 30η αγωνιστική της Football League.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο 16χρονος Βαγγέλης Νοικοκυράκης, που συμπεριλήφθηκε σε αποστολή των Κρητικών για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν και βρήκε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα.

Αντικαθιστώντας τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στο 70’, ο γεννηθείς στις 4/10/01 επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στις επαγγελματικές κατηγορίες σε ηλικία 16 ετών, 8 μηνών και 1 ημέρας, όντας πλέον ο τρίτος νεότερος που αγωνίζεται στη Football League στη φετινή σεζόν.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Νίκος Μασούρας, που έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 χρονών, 6 ημερών και 24 ημερών στο παιχνίδι Παναχαϊκής-Απόλλωνα Λάρισας (7/1/18) και δεύτερος ο Κυριάκος Γιαξής, που έπαιξε στο Πανσερραϊκός - ΑΕ Καραϊσκάκης (25/11/17), όντας 16 χρονών, 7 μηνών και 23 ημερών.

Ο νεαρός επιθετικός, που είναι γιος του παλαίμαχου άσου και νυν προπονητής του ΟΦΗ ’94, Ζαχαρία Νοικοκυράκη, έγινε επαγγελματίας στις 7 Φεβρουαρίου 2018. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Επισκοπή Πεδιάδος, ακολούθησε ο ΟΦΗ ‘94 και η Κ19 της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο Νοικοκυράκης, που έχει διακριθεί φέτος με την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, είχε δηλώσει στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, όταν υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο: «Ήταν το όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είμαι υπερήφανος που ο κύριος Παπαδόπουλος με επέλεξε. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον δικαιώσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Κ19 του ΟΦΗ και τους προπονητές μου για την βοήθειά τους».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα