ΟΦΗ - Απόλλων Λάρισας 4-0

Gazzetta team
ΟΦΗ - Απόλλων Λάρισας 4-0

bet365

Με επιθετικό «σόου» στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Λάρισας με 4-0 στο προτελευταίο του παιχνίδι για φέτος στο «Γεντί Κουλέ», στην 30η αγωνιστική της Football League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πατρίκ Βουό και ο Δημήτρης Μάνος σκόραραν από δυο φορές και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πανηγύρισε το «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλούς, παραμένοντας εδραιωμένη στην πρώτη θέση του πίνακα.

Οι Ηρακλειώτες έδειξαν από το πρώτο ημίχρονο τις διαθέσεις τους, με τον Κουτσιανικούλη να «τραντάζει» με διαγώνιο σουτ στο 21’ το οριζόντιο δοκάρι του Λαμπίρη. Παρά τις κάποιες καλές στιγμές που είχαν πάντως στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τη διακοπή να βρίσκει τις δυο ομάδες στο «μηδέν».

Το «δρόμο» για τα δίχτυα έδειξε ο Πατρίκ Βουό, σχεδόν με την έναρξη του β’ μέρους (47’), όταν έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Κοέλιο, για να κάνει το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα (50’) ήταν η σειρά του «αρχικανονιέρη» του φετινού ΟΦΗ, του Δημήτρη Μάνου, που σκόραρε μετά τη σέντρα του Κουτσιανικούλη από δεξιά κι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 57’ μάλιστα ο παίκτης που έκανε την ασίστ για το 2-0 σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, αφού ο φορ των Κρητικών ήταν μπροστά από τον Λαμπίρη κι επηρέαζε το οπτικό του πεδίο.

Η επιθετική παραγωγικότητά τους πάντως δεν κάμφθηκε, με τον Βουό να σκοράρει για δεύτερη φορά (64’). Ο Μπολάκης σέντραρε από αριστερά στο κέντρο της άμυνας και ο Ιβοριανός με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, φτάνοντας παράλληλα τα 7 γκολ από τον Ιανουάριο κι έπειτα, όταν επέστρεψε στην ομάδα, μετά το πέρασμά του από τη Λαμία.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του και 24ο στη σεζόν ο Μάνος με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ.

Με τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ διατήρησε και σ’ αυτή την αγωνιστική την πρώτη θέση, φτάνοντας τους 74 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας έμεινε 9ος με 43.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (82’ Κοντογιάννης), Ντίνας (46’ Κοέλιο), Κουτσιανικούλης (70’ Νοικοκυράκης), Μάνος, Βουό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα (84’ Χαραλαμπόπουλος), Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Λίταινας, Ιβανίδης, Μαυριάς (57’ Καμπέρης), Σουλίδης, Γαρυφαλλόπουλος (57’ Κανούλας), Τσιλούλης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα