Σπάρτη - Εργοτέλης 2-2 (vid)

Gazzetta team
Σπάρτη - Εργοτέλης 2-2 (vid)

bet365

Χωρίς νικητή έληξε η πρώτη αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής στη Football League, καθώς Σπάρτη κι Εργοτέλης έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Της... ανατροπής έγινε στη Σπάρτη, αλλά τελικά ούτε η Σπάρτη, αλλά ούτε ο Εργοτέλης κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

Οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά κι άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Φουρτάδο μετά από λάθος της άμυνας, με τον Εργοτέλης στο 14' να μένει με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κάιπερς. Ωστόσο, στο 19' οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουρσέλη. Το πρώτο μέρος τελείωσε με την Σπάρτη να μένει επίσης με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιόφου στο 41'.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή, όταν 61' ο Έφορντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2 Ωστόσο, οι Σπαρτιάτες δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 στο 80' με τέρμα του Γουόρντεν.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης (46' Γραικός), Σάββα (Μουζακίτης), Nιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο (58' Γουόρντεν).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75’ Μπούζας), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (90’ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ (79' Ιατρούδης).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα