ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναιγιάλειος 2-0

Gazzetta team
ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναιγιάλειος 2-0

bet365

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε 2-0 του Παναιγιάλειου και κράτησε στο +4 την διαφορά από την πέμπτη Δόξα Δράμας.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League ο ΑΟΧ Κισσαμικός που επικράτησε και του Παναιγιάλειου εντός έδρας με 2-0 κράτησε την διαφορά από την Δόξα Δράμας στους 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι... καθάρισαν την αναμέτρηση από τα πρώτα κι όλας λεπτά όταν στο 7' ο Παντελάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 16' ο Σάλιακας μετά από πάσα του Λέο με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Μάλιστα, στο 20', οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Κόκκορη, όμως αυτό δεν μέτρησε καθώς ο επόπτης είχε δείξει οφσάιντ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να κρατούν άνετα το προβάδισμά του και να ελέγχουν το παιχνίδι. Στο 94', ο Παναιγιάλειος έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μηλιώτη από τα 35 μέτρα σταμάτησε στο δοκάρι και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

AΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (71’ Βρεττός), Γκίνη (92’ Καραγεώργης), Λεμονής, Σάλιακας (87’ Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης, Λέο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Σμίλτος, Βλάχος (68’ Χαρίτος), Μηλιώτης, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Κάναλς (92’ Καναβέτας), Κόκκορης, Ζαφειράκης, Σταματής (46’ Δοξάκης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα