Έκαναν το αεροδρόμιο... Γεντί Κουλέ (pics & vids)

Έκαναν το αεροδρόμιο... Γεντί Κουλέ (pics & vids)

Gazzetta team
Έκαναν το αεροδρόμιο... Γεντί Κουλέ (pics & vids)

bet365

Οι οπαδοί του ΟΦΗ επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες της ομάδας, κατά την επιστροφή της στο Ηράκλειο, πανηγυρίζοντας την επιστροφή στη Superleague.

Με την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (0-1), οι Κρητικοί επέστρεψαν στη «μεγάλη» κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από τρεις σεζόν στη Football League.

Από τις 6 το πρωί (!), υπήρχαν φίλαθλοι στην αίθουσα αφίξεων, για να είναι παρόντες στην άφιξη της ομάδας και να ευχαριστήσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Με καπνογόνα, συνθήματα και πανό, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, έκαναν… φιέστα ανόδου, μόλις οι παίκτες λίγο μετά τις 8 π.μ. άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στην αίθουσα αφίξεων.

Στιγμές αποθέωσης, για όλους τους παίκτες, αλλά και για τον «αρχιτέκτονα» της επιτυχίας, Νίκο Παπαδόπουλο, στην παραμονή του οποίου ρίχνει το βάρος η διοίκηση της ομάδας.

Τα συνθήματα για τον ΟΦΗ, δόνησαν την ατμόσφαιρα του αεροδρομίου και οι παίκτες του ΟΦΗ, παρά το ξενύχτι (οι περισσότεροι άυπνοι) και την κόπωση τους, έδειξαν να το απολαμβάνουν, μέχρι να μπούν στο πούλμαν της ομάδας, που τους περίμενε, για να τους μεταφέρει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το…δώρο του Έλληνα τεχνικού στους παίκτες, ήταν ότι τους χάρισε την… προπόνηση, δίνοντάς τους διήμερο ρεπό, προγραμματίζοντας την επιστροφή τους στο γήπεδο την Τετάρτη το απόγευμα.

«Ηρθαν τα κοπέλια μας!» έγραψε η ΠΑΕ στους λογαριασμούς της στο Facebook και στο instagram, φιλοξενώντας video και φωτογραφίες από την άφιξη και αποθεωτική υποδοχή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα