Προτεραιότητα για τον ΟΦΗ η παραμονή Παπαδόπουλου

Προτεραιότητα για τον ΟΦΗ η παραμονή Παπαδόπουλου

Gazzetta team
Προτεραιότητα για τον ΟΦΗ η παραμονή Παπαδόπουλου

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, στην υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα τη Δευτέρα (30/4) νωρίς το πρωί, στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, του Ηρακλείου, ενώ η διοίκηση θα ξεκινήσει από εκείνον το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Η νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά (0-1) «κλείδωσε» τον προβιβασμό των Ηρακλειωτών στη Superleague Σουρωτή, με τους οπαδούς της ομάδας να πανηγυρίζουν και να ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής των Κρητικών, ήταν ψύχραιμος και κράτησε χαμηλούς τόνους.

«Δεν έχει έρθει ακόμα το φινάλε» είπε, επισημαίνοντας ότι στόχος του ΟΦΗ είναι και το πρωτάθλημα «η πρώτη θέση, γιατί πρέπει να είναι ο ΟΦΗ» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η χαρά θα είναι να πάρουμε και το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Για τη χαρά του κόσμου του ΟΦΗ, τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερη και η χαρά η δική μου, που νοιώθει περήφανα ο κόσμος για την ομάδα. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα περήφανος. Θέλει να βλέπει καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του και να κερδίζει».

Για το τι κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ, σε μια χρονιά με προβλήματα, ο Νίκος Παπαδόπουλος, υπογράμμισε πως «ο χαρακτήρας των παικτών, ο κόσμος, που στήριξε την προσπάθεια στη δύσκολη στιγμή. Εκεί φάνηκε το μέταλλο αυτής της ομάδας. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε διαλύσει. Μέσα από τις δυσκολίες καταφέραμε κάτι που μέσα στη σεζόν, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, φαινόταν απίστευτο».

Οσο για την επόμενη μέρα, ανέφερε ότι «θα συζητήσουμε από αύριο και θα δούμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να ξαναπέσει στα λάθη που έγιναν. Για μένα με αυτά που έχω ζήσει σε αυτήν την ομάδα, είναι λίγο παράξενο να πανηγυρίζω άνοδο από την Β’ στην Α’ Εθνική».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Κώστας Καζανάκης υποδέχθηκε την αποστολή του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο. Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η επέκταση της συνεργασίας, με το Νίκο Παπαδόπουλο, αποτελεί προτεραιότητα. Όπως είπε «τον προπονητή τον εκτιμούμε και τον αγαπούμε. Είναι προτεραιότητα για μας. Βοήθησε πολύ την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές. Από αυτόν θα ξεκινήσουμε».

Ο έμπειρος παράγοντας δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει «τους ανθρώπους, που πριν από τρία χρόνια ανέλαβα την ομάδα. Αναφέρομαι στους μετόχους. Όπως επίσης και στα παιδιά που κράτησαν όρθια την ομάδα, σε δύσκολες στιγμές».

Ο Κώστας Καζανάκης ανέφερε ακόμη για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, πως «τώρα αρχίζει μια δυσκολότερη χρονιά για τον ΟΦΗ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η Α’ Εθνική θέλει προσοχή και πολύ δουλειά».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ο Μανόλης Μπολάκης ανέφερε ότι «είμαστε χαρούμενοι. Οι κόποι μιας χρονιάς, ανταμείφθηκαν. Δώσαμε χαρά στην ομάδα, στον κόσμο και στους εαυτούς μας. Τέλος καλό, όλα καλά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα