«Σοκ» για Αναγέννηση στις καθυστερήσεις, εύκολο διπλό για Δόξα

Gazzetta team
«Σοκ» για Αναγέννηση στις καθυστερήσεις, εύκολο διπλό για Δόξα

bet365

Ο Αιγινιακός βρήκε τη λύση στις καθυστερήσεις, «πληγώνοντας» την Αναγέννηση Καρδίτσας και ισοφαρίζοντας σε 1-1. Εύκολο «πέρασμα» της Δόξας Δράμας από τη Λάρισα, με 1-3 επί του Απόλλωνα, νίκη στο φινάλε για τα Τρίκαλα, 2-1 τον Πανσερραϊκό.

ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαζιτζόγλου στο 92’, ο Αιγινιακός πήρε την ισοπαλία απέναντι στην ΑΣΑ, που δεν μπόρεσε να διαφυλάξει το προβάδισμα που πήρε με τον Χατζάρα από το 33’. Με το αποτέλεσμα αυτό οι δυο ομάδες έμεινα στους 36, αν και οι Καρδιτσιώτες βρίσκονται έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος (52’ Πολύζος), Πετρούσης, Γκατσολάρι (75’ Κούστα), Πέριτς, Σοφιάνης, Ζούρκος, Τσολακίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης (74’ Μπούσδρας), Μπιτέλης, Σταματάκης (58’ Βατουσιάδης), Χατζάρας, Κονέ (86’ Ντάγκας), Σουντουρά, Καραγιάννης

ΔΕΝ «ΑΝΤΕΞΑΝ» ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τη νίκη με 2-1 στο 93' πήραν τα Τρίκαλα απέναντι στον Πανσερραϊκό, χάρη σε γκολ του Βέρτζου με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή! Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 15’ με τον Πόζογλου το γκολ του Τόμιτς από το 11’, αλλά δεν άντεξαν ως το τέλος κι έμειναν εντός της διακεκαυμένης ζώνης με 28 βαθμούς, την ώρα που ο Αιγινιακός και η ΑΣΑ, που βρίσκονται ακριβώς από πάνω τους έχουν 36. Αντίθετα τα Τρίκαλα έμειναν ψηλά στον πίνακα, φτάνοντας στους 48 βαθμούς και την 6η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Μυρσινιάς (46’ Κοτσώνης), Μάκος, Τσιάρας, Τόμιτς, Τσίπρας (83’ Μιλοσάβλιεφ), Σαχινίδης, Κατσαντώνης (46’ Γιαννιτσάνης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Δούμτσιος, Πόζογλου, Γιαξής, Ενομό

ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΟΞΑ

Επιβάλλοντας από την αρχή τον δικό της ρυθμό, η Δόξα Δράμας επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Λάρισας με 1-3. Ο Γουνδουλάκης σκόραρε μόλις στο 4’, βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, ενώ στο 27’ ο Ριζογιάννης με εντυπωσιακό σουτ διπλασίασε τα τέρματά τους. Στο 55’ ο Καρακατσάνης μείωσε σε 1-2, για να έρθει ο Κουσκουνάς στο 89’ με πλασέ από την περιοχή. Σε νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Ματσούκας, που συγκρούστηκε στον αέρα με τον Κουσκουνά στο 35’ και υπέστη διάσειση. Με τη νίκη η Δόξα έφτασε στους 50 και στην 5η θέση, ενώ ο Απόλλων έμεινε 9ος στους 43.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Σουλιώτης, Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας (60’ Σουλίδης), Λίταινας (80’ Συράκος), Δημολιός (46’ Καρακατσάνης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Βαλλιάνος, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (71’ Στεφάνοβιτς), Ματσούκας (44’ Μαρκόπουλος), Κουσκουνάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα