Σπανός: «Εγώ ξέρω που θα είμαι του χρόνου»

Σπανός: «Εγώ ξέρω που θα είμαι του χρόνου»

Σπανός: «Εγώ ξέρω που θα είμαι του χρόνου»

Ο Δημήτρης Σπανός καυτηρίασε με τον τρόπο του τόσο τη μεταγραφολογία που επικρατεί στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του επαναλαμβάνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Άρη λέγοντας… «δεν ξέρω που θα είμαι. Διαβάζουμε, ακούμε, όμως δεν είναι θέμα αυτό. Το θέμα είναι η ομάδα. Δεν έχει κάτι να ανακοινώσω, εξάλλου εγώ αυτά που ξέρω είναι μέσα από τα άρθρα σας. Από εκεί μαθαίνω κι εγώ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Η εντολή που έχω από τον πρόεδρο είναι να μην ρισκάρω την άνοδο κι αυτό παλεύω», είπε.

Ερωτηθείς για τη μεταγραφολογία που υπάρχει στον Άρη, απάντησε: «Είναι κι αυτό μία παράμετρος. Υπάρχουν 28 παιδιά στα αποδυτήρια, διαβάζοντας εκατό ονόματα, οι είκοσι ξέρουν ότι θα φύγουν. και ξέρουν ότι οι 20 θα φύγουν, αν διαβάζουν 100 ονόματα. Αυτά έχει μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εδώ βρίσκεται η δική μας ευθύνη. Προσωπικά, είμαι μεγάλο παιδί και καταλαβαίνω. Μέχρι την τελευταία ώρα θα είμαι εδώ να τιμήσω αυτή τη συνεργασία».

Σε ότι αφορά τον αγώνα, ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε και σε πρόσωπα όπως ο Μπράνισλαβ Νίκιτς. Δεν απειληθήκαμε. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, κερδίσαμε εύκολα και είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να τελειώσουμε την άνοδο. Τα παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ, δείχνουν διάθεση όπως για παράδειγμα ο Νίκιτς. Οι υπόλοιποι να σφίξουν τα δόντια. Έχω αντιληφθεί την κατάσταση. Εγώ ξέρω που θα είμαι του χρόνου, αυτοί δεν ξέρουν. Θα πρέπει να δώσουν τον αγώνα τους για να είναι στον Άρη της Σούπερ Λιγκ. Η πίεση είναι για το καλό τους, όχι για το δικό μου».

Best of internet