Γεωργιάδης: «Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν έχουμε σωτηρία»

Γεωργιάδης: «Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν έχουμε σωτηρία»

Γεωργιάδης: «Αν δεν αλλάξει κάτι, δεν έχουμε σωτηρία»

Στις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο στάθηκε η συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι περιμένει τις αλλαγές που θα οδηγήσουν στη σωτηρία του.

Αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας του. «Είχαμε να προετοιμαστούμε για ένα από τα ντέρμπι της πόλης. Η ατμόσφαιρα επανέφερε αναμνήσεις άλλων εποχών. Ο Άρης έχει πετύχει τον στόχο του και ήδη κάνει τα πλάνα του για τη Σούπερλιγκα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι, ο Άρης πέρασε ελάχιστες φορές το κέντρο του γηπέδου. Είχαμε καλή οργάνωση και λειτουργία αλλά δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική πάσα. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου», είπε, επισημαίνοντας ότι ο Απόλλων έδειξε τη δυναμική του.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης άλλαξε τακτική και μας πίεσε ψηλότερα. Εμείς δουλέψαμε σωστά, φτάσαμε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το ένα γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στην Πάτρα, ο Απόλλων έδειξε τη δυναμική του. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που έδωσαν επιπλέον κίνητρο στην ομάδα».

Σε ερώτηση για το ότι ο Απόλλων Πόντου είναι αήττητος στους τελευταίους 11 αγώνες, ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε στις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Στόχος μας είναι η 3η και η 4η θέση. Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Αν δεν αλλάξουν αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο συμπεριλαμβανομένου και του Κράτους θα είμαστε και πάλι εδώ του χρόνου και θα συζητάμε τα ίδια. Βλέπουμε ανθρώπους απογοητευμένους, με φασαρίες, με κόσμο να συγκρούεται και επιθέσεις στους διαιτητές. Αν φέτος δεν γίνουν πραγματικές αλλαγές, δεν έχουμε καμία σωτηρία ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της Football League είναι ότι όλα είναι καλά στο Πρωτάθλημα και ήρθαν δέκα φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ για φετινά παιχνίδια. Ακολούθησαν ανακοινώσεις ομάδων που έχουν τεράστιο βιοποριστικό πρόβλημα και ανακοινώσεις που δείχνουν κατάντια. Επομένως, αναγκαίο να γίνουν αλλαγές σε όλο το ποδόσφαιρο».

Best of internet