Σπανός: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο»

Σπανός: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός αξιολόγησε με πολύ χαμηλό βαθμό την εμφάνιση του Άρη στην Καλαμαριά, ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους και δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα επανορθώσει.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην έλλειψη δημιουργίας της ομάδας του. «Ήταν ένα κακό απόγευμα για μας σ’ ένα κλειστό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι το να δημιουργήσουμε, δεν τας καταφέραμε και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν έγιναν ευκαιρίες παρά μόνο προϋποθέσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερό μας από την ημέρα που ήρθα στον Άρη. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις… Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί θέλαμε τη νίκη και δεν την πήραμε. Για μας έχει αξία να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί έπαιξαν σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ευχαριστούμε επίσης και τον κόσμο μας. Του ζητάμε συγνώμη και υποσχόμαστε να επανορθώσουμε», είπε.

Ρωτήθηκε για τη μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο βασικό σχήμα και απάντησε: «Κάποια πράγματα δεν τα ξέρετε. Ο Διαμαντόπουλος είχε πρόβλημα τις τελευταίες δύο ημέρες, είχε πυρετό και θεώρησα προτιμότερο να μας βοηθήσει για κάποια λεπτά και να τον έχουμε την Τετάρτη. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε». Σχετικά με το ότι ο Μιχάλης Μπαστακός δεν ήταν στην αποστολή ούτε υπό αυτές τις συνθήκες, είπε… «υπήρχε ο Διαμαντόπουλος. Όταν ένας προπονητής βγάζει τη 18αδα θα πρέπει να εξετάσει κάποια πράγματα».

Για την κατοχή (61%-39%)του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο. «Δεν παίζει σημαντικό ρόλο η κατοχή αλλά εμείς θέλουμε να την έχουμε. Δεν τους της δώσαμε, μας την πήραν», ενώ για τη χρησιμοποίηση του Βαγγέλη Πλατέλλα σε ρόλο επιτελικού μέσου σημείωσε: «Από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, δύο στοιχεία μας λείπουν. Το εύκολο γκολ και η δημιουργία του εύκολου γκολ. Έχω κάνει πολλές αλχημείες για να βοηθήσω την ομάδα. Εδώ που φτάσαμε, δεν μ’ ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση όσο το αποτέλεσμα. Ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός, δεν μπορούσε να πάρει την μπάλα και να παίξει όπως ήθελε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα