Στο Κισσαμικός-ΟΦΗ Καραταΐδης-Βούζας

Gazzetta team
Στο Κισσαμικός-ΟΦΗ Καραταΐδης-Βούζας

bet365

Τον αγώνα της Football League ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΟΦΗ στα Χανιά παρακολούθησαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Κυριάκος Καραταϊδης και ο προπονητής της ομάδας Νέων κ. Βασίλης Βούζας.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι στην Κρήτη λόγω του αγώνα των Εφήβων (Κ-17) με τον Πλατανιά (Κυριακή, 13:00) και δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν τον σπουδαίο αγώνα και ιδιαίτερα τον Κισσαμικό στον οποίο αγωνίζονται αρκετά παιδιά που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία όπως οι Ξύδας και Σάλιακας που έπαιξαν και διέπρεψαν.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τον Τελικό του Πρωταθλήματος SL K-15 που διεξήχθη την ίδια ημέρα στη Λαμία παρακολούθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Νίκος Τοπολιάτης και ο προπονητής της Κ-15 κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα